Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar?

Bowling veya boks öğrenmek akşama spor salonunda Napim??

benim rahmetli dedemlerde 1959 da göçmüşler bosna hersek'ten...
Bide asıl aile çıktık biz şok olduk

@sajo___ sancak bölgesinde sınır bölge ormanları yada yakınları bizim çıktı bijelo pole de ve daha fazla bilgi edindik ( biliyorsun osmanlinin Avrupa’da sancak bölgesine Osmanlı son sancağı bıraktı ordan olmak bile gurur kaynağı) Cok değişik bu duygu dedelerimin çok sağlam olması ❤️🇹🇷

Son düzenleme:
Bide asıl aile çıktık biz şok olduk

@sajo___ sancak bölgesinde sınır bölge ormanları yada yakınları bizim çıktı bijelo pole de ve daha fazla bilgi edindik ( biliyorsun osmanlinin Avrupa’da sancak bölgesine Osmanlı son sancağı bıraktı ordan olmak bile gurur kaynağı) Cok değişik bu duygu dedelerimin çok sağlam olması ❤️🇹🇷
bakalım nasipse gitmek istiyorum ilk fırsatta bosna'ya... şimdiye kadar gitmemenin üzüntüsü var zaten...

bakalım nasipse gitmek istiyorum ilk fırsatta bosna'ya... şimdiye kadar gitmemenin üzüntüsü var zaten...
1925 ten geldiği için bilgilere arşivlere korona başlangıcı edindik anca! Bende gidemedim Türkiye’yi ikidebir tercih ediyorum

Üst Alt