Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Hemsooooen güzeli fitness...
Günaydın benim dedeler bijkalar Karadağ sancak tan gelme Boşnak siz Bosna Hersek mi kara dag mi sancak mı ?günaydın cümleten
benim rahmetli dedemlerde 1959 da göçmüşler bosna hersek'ten...Günaydın benim dedeler bijkalar Karadağ sancak tan gelme Boşnak siz Bosna Hersek mi kara dag mi sancak mı ?
Bide asıl aile çıktık biz şok oldukbenim rahmetli dedemlerde 1959 da göçmüşler bosna hersek'ten...
bakalım nasipse gitmek istiyorum ilk fırsatta bosna'ya... şimdiye kadar gitmemenin üzüntüsü var zaten...Bide asıl aile çıktık biz şok olduk
@sajo___ sancak bölgesinde sınır bölge ormanları yada yakınları bizim çıktı bijelo pole de ve daha fazla bilgi edindik ( biliyorsun osmanlinin Avrupa’da sancak bölgesine Osmanlı son sancağı bıraktı ordan olmak bile gurur kaynağı) Cok değişik bu duygu dedelerimin çok sağlam olması![]()
1925 ten geldiği için bilgilere arşivlere korona başlangıcı edindik anca! Bende gidemedim Türkiye’yi ikidebir tercih ediyorumbakalım nasipse gitmek istiyorum ilk fırsatta bosna'ya... şimdiye kadar gitmemenin üzüntüsü var zaten...