Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Kim Yazar ...

@Serce01, Araba emin olun pişmanlık aslında zaten de alışınca parası batsın olayı nedeni ile devam ediyorsunuz. Hele ki benim gibi nadiren evden çıkan biriyseniz emin olun gideceğim yere uçakla gitsem arabanın masrafı kadar masrafım olmaz.

@Serce01, Araba emin olun pişmanlık aslında zaten de alışınca parası batsın olayı nedeni ile devam ediyorsunuz. Hele ki benim gibi nadiren evden çıkan biriyseniz emin olun gideceğim yere uçakla gitsem arabanın masrafı kadar masrafım olmaz.
Haklısın zaten çok ta ihtiyacım yok çalışıyorum ama pek sosyal sayılmam evden iş e işten eve yalnız bu oyunda kazanana araba verilecekti ben kazandım vermeleri gerek alır satarım 😀

Korkarım bunlar sizin araba ile geziyorlar pusuya da yatmamışlar baksanıza

7e97kgy.gif

Burada böyle zaman geçer mi be ya çay ikram eden yok pasta börek veren yok ben sona doğru gelirim :)

Anlaşalım o zaman yardım ederim ama şu geçen gün yaptığınız konservelerden isterim :) Araba fiyatında da bi %50 indirimcik yaparsınız artık

O zaman gidiyorum.. Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde..

2 kavanoz olursa gelirim geri düşünün siz. Çenemde düşüktür yani :)

Bir kavanoza kıyamadınız diye 2 demiştim ne bileyim bilsem 10-15 tane isterdim
pazarlık yapmayı beceremiyorum sanırım :confused:

Kavanozlar 5 er kiloluklardan bu arada yalnız değil mi. Yani o konuda en azından şimdiden anlaşalım da hani sonra yine bir yanlış anlaşılma olmasın :ROFLMAO:

@Serce01, Açınca bozulmaması için ben onları birer kiloluklara çeviririm. Ayda 3-4 kavanoz yesem kışın. 2 sene gider. Farkındaysanız dile kolay aslında yine 30 kavanoz verdiniz gibi bir şey oldu :)

Üst Alt