Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Haklısın zaten çok ta ihtiyacım yok çalışıyorum ama pek sosyal sayılmam evden iş e işten eve yalnız bu oyunda kazanana araba verilecekti ben kazandım vermeleri gerek alır satarım@Serce01, Araba emin olun pişmanlık aslında zaten de alışınca parası batsın olayı nedeni ile devam ediyorsunuz. Hele ki benim gibi nadiren evden çıkan biriyseniz emin olun gideceğim yere uçakla gitsem arabanın masrafı kadar masrafım olmaz.
Bir sen kalmıştın sona doğru gelenBurada böyle zaman geçer mi be ya çay ikram eden yok pasta börek veren yok ben sona doğru gelirim![]()
Araba için indirim yaparım fakat konserve de emek var bilemedim şimdiAnlaşalım o zaman yardım ederim ama şu geçen gün yaptığınız konservelerden isterimAraba fiyatında da bi %50 indirimcik yaparsınız artık
2 kavanozcuk mu bende dedim 30 kavanoz falan istiyorsunO zaman gidiyorum.. Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde..
2 kavanoz olursa gelirim geri düşünün siz. Çenemde düşüktür yani![]()
Yapacak bir şey yok geçti artıkBir kavanoza kıyamadınız diye 2 demiştim ne bileyim bilsem 10-15 tane isterdim
pazarlık yapmayı beceremiyorum sanırım![]()
Yok artık 15 kg LukKavanozlar 5 er kiloluklardan bu arada yalnız değil mi. Yani o konuda en azından şimdiden anlaşalım da hani sonra yine bir yanlış anlaşılma olmasın![]()
2 sene miŞaka yapıyorsun2 sene aç kalmam ben o zaman