Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar

Aynen az da olsa bir faydası oluyor diye biliyorum.
Neyse hocam çocuklar için uyku vakti geldi görüşürüz iyi geceler 😂 yarın iş var malum

3sv6qzv.gif

Gazal dinliyordum yolda. Ben ne kadar Erzincanlı olsam da Türk sanat Müziği okudum😂

Hiç bilmediğimiz konular neydi nihavent kürtilihicazkar saba makamları eskiden trt tsm konserlerinden hatırladığım 😀

Aynen hocam bunlar doğru biliyorsun daha bir sürü var yani zamanında çok fazla makam bulan olmuş bir çoğu da birbirine benzer. Resmen yeni makam bulanlara para vermiş saray 😂 saba güzeldir hüzzam güzeldir kürdilihicazkar da çok güzeldir

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbulu bide şey vardı titrerim baktık ca istikbalime çok güzel eserlerdi

Evet hocam kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime çok severim

Evet hocam o yönden iyiyim de herkesin çektiği bir şeyler var bu hayatta
..

Ben bu şarkı beni anlatıyor dediğim zaman 20'li yaşlarda falandım. Yani gözüm yakından da olsa kitap okuyacak kadar iyi görüyordu. Hukuk fakültesi istiyordum deli gibi ders çalışıyordum. Bir hafta içinde görmemin çok azaldığını hissettim meğerse göz tansiyonuymuş işte o dönemlerde çok dinlerdim. 2,5 yıl defalarca ameliyat o arada konservatuara başladım. Ama kaybettim...

Son düzenleme:
Tmm öyledir Hocam habibeye ne oldu yazdıklarında silinmiş yoksa üyeliğini mi sildirdi yoksa benmş göremiyorum 😀

Geçmişi böşver hocam şimdi görme varmı birazda olsa

Neden sildirmiş ki

Bilgisayar ve telefon çok yoruyor hocam. 40 yaşından sonra herkes artık boynumda yakın gözlükle dolanıyor. Arkadaşlara diyorum herkes bir gün benim kaderimi yaşayacak diye 😂

Valla öyle alışamadım da telefonu bi ileri Bi geri yaparak yazıyorum 😀

Üst Alt