Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar? ✍️🙏

Ama sende seviyo yemeği şimdi kele paça olsa içilmez mi

Vay be insanın hayel etmesi bile güzel

Hocam bu olmadı ama şimdi yazık değil mi bana

Hem ben artık hayal kurmayı sevmiyorum kurduğum hayaller olmuyor

Olcak emin ol ama sende olacak kadar hayel kur bu dünyada inan bana beyaz atlı prens yok

Hayel kurmak kadar güzel bişi yok tmm ama bu saate kelle paçayıda nerden buluruz

Benim hiç yükseklerde gözüm olmadı para pul bunlar hep boş sadece huzur istedim azıcık ta değerdi istediğim galiba fazlaymış bunlar

Kelle paça dışarıda yenmezki

Bu saatte kelleyi alacağız sonra yuzecegiz derisi közde kizartacagiz saatlerce haslayacagiz sonra etini ayiklayacagiz o eti sarımsaklı ekşili acılı salçalı pisiricez

Yok fazla olurmu en doğal şeyler bunlar elbet de olacak sen kendine güven hiç kimseyi de gözünde ne büyüt nede küçült içinde insan sevgisi hep olsun ama fazlada gösterme değersiz insanı bil tanı ona fazla şans verme değişmez iyilik ile saflık arasında çok ince bir çizgi var işte bu çizgiyi iyi belle hayal kurnayada devam et

Ya kusura bakma benim kimseye akıl vermek haddine değil ama yazdım işte

Son düzenleme:
Eeee kele paçayı hak ettik 😀

Az gül bşrazcsen bu gün bir olumsuz sun olmadı böyle şimdi soru şu adanın takımı adana sporumu yoksa adana demir spor mu 😀

Hak ettik bence de

Ben Galatasaray liyim ama adanademirspor u da severim

Bu saatte kelle yi nereden bulacaz 😄

Biz ders çalışıyor zannediyoruz o hasta olmuş

Üst Alt