Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

😊 En Son Kim Yazar?😊✍️

@mac72, hoşbuldum Erci özledim geldim sende sabah kuşlarındansın sanırım evde olsaydım zor da işte olunca el mecbur o yüzden seni takdir ettim erken kalkmak iyidir ;) (y)

Sabah sabah.. bi aileyle tanışmıştım 15 gün tatilde sabah öğle akşam mangal yapmışlardı :D

@❄️Kar Tanesî, çok teşekkür ederim kar tanesi bir çatalda benim yerime olsun o halde afiyet şifa ile 🙏

@mac72, önyargılı demeyin ama büyük ihtimal güneydoğulu o taraflarda kahvaltıda ciğer kebap ya da adanalı da olabilir yani egeli olmadıklarına eminim

Sabah öğlen akşam mangal mı :D

Yoo Denizdiden di aile:D

@mac72, sabah erkenciysen akşamda erkencisindir sirkadiyen ritimci oldun demek sende doğru yolda gibisin bilimsel açıdan :D

@mac72, atom olduğunu sanmıyorum denizliden deyince aklıma ilk gelen Denizlili arkidişim,kankişim;)

Yoo akşam da erkenci değilim benimki ritimsizlik :D

Yok Atom değil..

Antalya için güzel zamanlar başlamıştır Erci Ankara hala buzzzz arada bir güneş yüzünü göstersede yok yalancı tadını çıkart arkidişim ben hala ev iş arası tempoda onun dışında ev kuşu modundayım

Evet şu ara güzel havalar çok ısınmadı 1 aya kalmaz pişmeye başlarız

Şu pişme olayına bir ay mı demiştim ben geri aldım bugünden başlamış valla

Çok sıcaklarda gidersen alışamıyorsun maalesef

Üst Alt