Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçici görevlendirme, bir dönem Erenköy ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'nde çalıştım, orada bir tane hekim vardı dahiliye uzmanı, her insanda olabileceği gibi akıl sağlığını yitirmişti.. çok üzücü bir durum çok üzülmüştüm.
Okb artı psikotik özellikli ağır depresif nöbet tanısı bu, şizofreni bulgularda var fakat tam olarak yeterli değil.. sadece şunu söylüyordu? Hayvanları kesmek öldürmek yemek.. Allah var Allah bir sigara versene sadece buna takılmış burada kalmıştı bir türlü çıkaramadık.
Neden anlattın bunu? Belki gereksizdi bilmiyorum.. ben de hayvanlara karşı çok hassasım, dini vecibeler var ritüeller var değiştiremiyoruz değişmez uyumak zorundayız belki yaratıcı'nın emri öyle diyorlar öyle kabullendirmişler belki bize bilemiyorum.. hayvansal gıdalar her ne türlü olursa olsun çok nadir yiyebiliyor olsam da vicdanım sızlıyor yiyemiyorum.
Siteyi de anlayamadım bir türlü, üzgün emojisi koyuyorum Gülen emoji çıkıyor