Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Kim Yazar(🍔🥮🍰🍩)

Boş gelmeyeceğimi biliyorsun 😊 kadayıflı güllü börek, bunu yaptırıp öyle geleceğim 😅

Ben kapatıyorum şimdi herkese iyi geceler 🙂

Bence de 🤔🤔🤔

@sevdass, bu oyun biraz öyle sanırım size hitap etmiyor. Biraz kaba bir tabir olmuş. Biz bu oyunu genelde sohbet etmek için kullanıyoruz. Yeri geliyor yemekten bahsediyoruz yeri geliyor yağmurdan çamurdan bahsediyoruz yeri geliyor uzaydan bahsediyoruz gülüp eğleniyoruz.

Son düzenleme:
sweet hanim bu ince bir dokundurmaydi alında espiriyle karışık ama öyle anlasildiysa yazmam bir daha

Tebrik ederim hocam hayırlı olsun kendine Bi dondurma ısmarlayabilirsin 😀 ama farklı bişi düşünürsen bir dil öğrenmek iyi olur ben denedim zormuş ya illa gramenirini öğrenmek zorunda mıyız dimi günlük konuşma olsa biraz yeter 😀

Günlük konuşma gramerden daha iyi hocam. Onun içinde yazışma arkadaşı bulmamız lazım aklında olsun.

Bu yıl halk eğitim kurslarına yazıl bilgisayar klavye falan sertifika al ne kursu varsa git atamada faydası olur

Üst Alt