Eskiden yaşadığım yılları sayardım derdim ki off ya çok az yaşamışım daha çok yıl yaşamak lazım şimdi düşünüyorum da üniv.biteli 9 yıl olmuş dile kolay..sabah yola çıkıyorum işe gelmek üzre bir bitişe doğru gittiğimi çok derinden hissediyorum dünya da bir sona doğru ilerliyor...herşeyin bir başı olduğu gibi bir de sonu olacak ...doğarken nasıl ki yalnızdık ölürkende yalnız ölücez..hayat ne kadar güzel olursa olsun,yanımızdaki insanlar şu mutluluk masallarının kahramanları beyaz atlı prensler ,altmızdaki son model araçlar ve konforlu güzel evlermiz olmıcak yanımızda...belkide giderken en çok sevdiğim yastığımı bile alamıcam yanıma ...ölenler öldü sırası geldiğinde bizde ölülerden olucaz şu kısacık ömür ağlayıp sızlanmaya değmez hiçbirimiz mutlu olalım diye göderilmedik dünyaya ...hiç birimize sorulmadı kaç ayak kaç el istersin burnun nasıl olsun ...nasıl bir engel istersin diye kimse danışmadı ...benim olmayan bir elbise kısa olmuş uzun olmuş ...güzel olmuş çirkin olmuş banane..ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça ...bu bedenler emanet ,yaratıcıdan alınmış lütfen kendinizi çok kaptırmayın tekrar alacaklar...bırakın sahibi karar versin şekline şemaline...biz bizim olanlarla ilgilenelim...bizim olan ise yapıp ettiklerimiz...akıllı birinin de yapması gereken budur...başkasının mülkünde hak iddia etmiyelim lütfen bu beden bizim mülkümüz değil...