Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelimle barışmak için ne yapmalıyım?

kardeşim aynı durumu küçükken bende yaşardım sokak bile degiştirip yolu uzattıgım olurdu ama sosyal olunca zamanında hata yaptıgımı anladım engelinle nekadar barışık olursan okadar deger görüyorsun kimsenin ne düşündügünü önemseme Allah seni böyle yarattı hayatın tadını çıkarmaya bak hayat çok kısa sonra ilerde anlarsın zamanında hayatın tadını çıkarmadım şükretmedim diyeceksin hayatını boşa geçirdigini anlayacaksın dahada üzüleceksin oyüzden herşeyin sonunu düşünen kahraman olamaz :)

Deep blue 85
Normalde güler yüzlüğüm zaten sadece yürürken yüzümü asıyorum bazen :)
sabri 57
çalışmıyorum abi 17 yaşındayım lise 3 e gidiyorum
Bende SİNOP luyum ama istanbulda yaşıyorum

Mkaya64
bende kendimle barışık olmaya çalışıyorum inşallah bunu başlayacağım
Yorumun teşekkürler :)

ferdii çok sinirimi bozdun bu sözü söylerken bılıyomusun eline mendili al gözlerin kan çanaği olana kadarı ağla olurmu ozaman sağlığına kavuşursun hayret bişiy ya bazı insanlar neden kabullenemıyolar bu engeli ya neden isyan ediyolar aglayıca isyan edince düzelecekmisin ya sabır bu mesajım senin gibi düşünenlere gelsin işallah bu günden sonra halinize şükredenlerden olursunz ve ahiretinizi kazanırsınız sabrederseniz bilseydiniz bu şekil konuşmazdınz neyse allah affetsin mevla şifa versin bizim gibi insanlara

Sude- 06
Dua mı ettin beddua mı ettin anlamadım :):)
Ben engelimle barışmaya çalışıyorum zaten
Sadece bilincaltımda olan bazı korkularımı yenmekte zorluk çekiyorum Allah ın izniyle bunları yavaş yavaş aşıyorum
Engelli olan çoğu insanın ergenlik döneminde bunları yaşadığını düşünüyorum

özürlüyüm ama bazen hiç kimsenin cesaret edip yapamayacağı işi ben yapınca kendimi özürlü hissetmiyorum hemen herşeyi tamir ediyorum arkadaşlarımın yapamayacağı iş ben yapınca mutlu oluyorum

Murat2121
Bende zaman zaman böyle düşünüyorum

Üst Alt