Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelinizden dolayı yapamadığınız şeyler oldu mu? Yapmak istedikleriniz neler?

makounichi sende deli dolusun he :) Allah gönlüne gore versin inşallah dert etme oda olur
albatros_070 sevindim senin adına ne mutlu sana .. katılıyorum sana. .
mehmet-41 polis bnmde hayalimdi bi zamanlar .
Olsun bu hallerimzede şükür

acı gerçek sağolasın Allah senin de gönlüne göre nasip eder inşallah

Benim üç tane büyük Hayalim vardı. Bilgisayar Mühendisi olmak istiyordum ama maalesef ki başka bölümde okuyorum Üniversiteyi. Hep bir kitap çıkarmak ta istemiştim. Hamdolsun 6 yıl önce onu da yaptım, Evliliğim de hayal ettiğim gibi olmadı malesef. Ama şimdi elimde Türkiyede örneği olmayan daha önce yapılmayan bir senaryo projesi var. VE 120 Tane de bestlenmiş şiirim. Bunların içinde üç adet film müziği de mevcut aynı zamanda. Yazdığım hikaye 1500 sayfalık en az 400 bölüm sürecek bir yapım geliyor. Bir de sinema filmi çıkarıyoruz bu projenin içinden, Bu bana hayal ettiğim hayatın kapılarını aralayacak bir proje. Hayal ettiğim yaşamı yazdım aslında onu paylaşabilirim sizinle ama şu anki durum bu. Düşlerimd iki araç var. BİRİ BMW M7 biri VOLVO XC90 bu iki araçtan birini istiyorum. Bir de SEA PEARL projesinden Denize Nazır bir Dublex aldım mı ANDROS YAPIMCILIK şirketinin temelleri atılmış demektir. İlk engelli film yapımcısı Senarist ve Bestakar olarak tarihe geçmek aruzusundayım..

dj boran konusu ne acaba engellilerle ilgili mi yoksa başka bir şey mi merak ettim de anlatmazsan da canın sağolsun

DJ_BORAN

Wooowwwww süper .. Allah yolunu açık etsin .. ama dünya malı dunyada kalacak ya hani fazla masrafa gerek yok sanki bnce :) yinede saygi duyarim fikirlere hayallere ..umarım gerçekleşir arzularıniz .. Herşey gönlünce olsun ne dyelim :)

oteki tarafa da yollucam merak etmeyin

dj boran konusu ne acaba engellilerle ilgili mi yoksa başka bir şey mi merak ettim de anlatmazsan da canın sağolsun
Evet Anlatabilirim. Hikayemizin ismi Şeffaf Duvar. Etrafındaki görünür ve Görünmez Engellerle Engellenen bir çocuğun Kendi mucizesini inşaa etme ve geleceğin kahramanna dönüşme sürecini ela alıyorum meraklı dostlarla paylaşabiilirim biraz teferruatlı bir konu ama inanın çok emek verdim Engelsiz doslarım için daha fazlasını yapabilecek imkanlara sahip olma şansını vereceği için önemsiyorum bu projeyi en çok

Merhaba canım aleyküm selam iyiyim şükür evet farkettim ondan cagirdim :) geçmiş olsun canım bozma moralini ya gelir düzeltilir ölüm den baska hersey e çözüm var Fulya83

İnşallah düzelir en kisa zamanda yeni cihaz mi aldin eskiyi takrdm derken :) hassas cihazlar dikkat istyo bnde korkarak temzliom bazen :)
Fulya83

Himm anladım. .. umarım uygun bir fiyat a yapılır .. degisiyor sistem hersey durmadan .. yenisini almaktan iyidir şimdilik en azından Fulya83

ben 2010 yılında yaşadığım kaza sonrası engelli oldum engelli olmadan önce sporu koşmayı seven biri idim kazadan 7 yıl geçti ama rüyamda hala kendimi koşuyor görüyorum şükür yürümemde sıkıntı yok ama sol ayakta oluşan düşük ayak problemi yüzünden koşamıyorum bu bazan moralimi bozsada her şeyi veren yüce yaradan bunada şükür diyorum vardır bundada bir hayır deyip moralimi iyi tutmaya çalışıyorum

cemal1453 Aynen devam kardeşim. Bende 20 yaşına kadar koştum. Ayaklarımı daha da güçlendirmek için basketbol topuyla futbol oynadığım günlerimi hatırlıyorum. Şimdi %60 ortopedik engelliyim. "Emanetini geri aldı" Allah Büyük!

senin rahatsızlık beldenmi kaynaklı kardeşim geçici felçlik yaşamıştım ben şükür fizik tedavi işe yaradı topraladık biraz

cemal1453 Beldende ayaktanda sinirlerde problem var fizik tedavi yürüyüşümü düzeltti biraz. Ölene kadar böyle dedi doktorlar zaten.

Valla telefonla tam seviyede konuşamıyorum ve Formula 1 pilotu olamadım bunun dışında herşeyi yapıyorum. Çok şükür bugünlere.

bayramlarda telefonla bayramlasiyo herkes. bi heves ediyorumki:(bu sagirlik en cok bayramlarda koyuyo bana:(

ne olurdu iki saat lak lak edeceklerine bi sms yazsalar sanki biseyleri eksilcek:(

shukufe

Valla bndede işitme engeli var telefonla konusabiliyom rahat anlamdgmda efendim dyom karsida tekrar edyo genelde ayrica hickimse bilmyo engelimi bayramlar da bn msj atarim konusasim hic gelmez konusmamda kimseyle herkes konusmak ister ararda telefon konusmayi sevmiyorum msji ki artık msjlasmaktanda nefret ediyorum telefondan sogudum sogutanlara ayrıca teşekkür ediyorum bni radyasyon dan uzaklastirdilar iyilik yaptılar ama kzdiranlar ayri..

kısaca heves edilecek bisey yok yarın birgun biktiklarini hissedersin o daha koyar böyle iyi emin ol msja devam et tecrübe konusyo ;)

Fulya83 bu devirde bişeyler i anlamamak iyi kim bilir anliyo olsak neler göreceğiz iki yuzluluk alay vs vs keşke olmasaydik ama buda bizlerin imtihanı yüzün guluyorsa başka bişey isteme çünkü gülmeyi unutrsan bidaha zor gulersin gulebildgine sukredeceksin bu dvrde

Rabbim yardimciniz olsun hakkinizda hyrlsni versin en kisa zamanda çözümlenir inşallah problemlerinz ..

N5 cihazı geliyor çok şükür diğerine de iyi bir kulak arkası alacağım sıkıntı bitecek inşallah :)

ortopedik engelliyim. her zaman koşmayı istemiştim,merdivenlerden hızlıca inmeyi istemiştim .dans etmeyi kayak yapmayı keman çalmayı istemiştim ve de sevdiğim kıza açılabilmek için gerekli özgüveni isterdim ve onun elinden tutmayı ve asla bırakmamayı .ama hepsi hayal oldu kız gitti onu asla sevdiğimi bilmeden, kalp soldu taşlaştı artık umursamaz bir şekilde elimdekilerle mutlu olmaya çalışıyorum

Üst Alt