Bazen kendimi yarım hissettiğim oluyor, işitme kaybı olunca insanları anlamayınca niye böyleyim diye dertlendiğim oluyor, ailemde sıkıntılar çoktu çok çektik, bide üzerine bu illet işitme kaybı çıktı, bakıyorum etrafa dünyayı umursamayanlar rahatça duyuyor ediyor ben neden yapamıyorum? asker olamadım küçükken komando olmak en büyük hayalimdi askere bile almadılar muaf oldum direk, üzüntünün tarifi yok hep eksik hissetmişlik var üzerimde, eskiden sosyal bir insandım şimdi ise kimse ile konuşmak istemiyorum çünkü bazen anlamıyorum, telde konuşamıyorsun tanıştığım insanlara bana msj atın demek çok zoruma gidiyor, hep bir yarım kalmışlık hissi var üzerimde yıllar oldu hala atamadım o duyguyu, asker, polis ,güvenlik olamıyorsun, telefonda konuşamadığından hiç bir yeri bizzat arayıp soramıyorsun, bi yemek söyleyemiyorsun, bir damacana su söyleyemiyorsun, aldığın cihaz mı bozuldu bi müşteri hizmetleri arayıp söyleyemiyorsun, bankaya gidip ya anlamazsam dediğini düşünüp dertleniyorsun, internette araştırıp, sağa sola sorarak temkinli iş yapıyorsun ya anlamazsam? karakterim işitme kaybıma göre şekillendi eğer ki işitme sıkıntım olmasa daha güzel bir hayatım olucağına eminim..