Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ailesine su faturasında indirim yapılıyor mu?

Engelli Su faturası

Ben Samsun ili 19 Mayıs ilçesindeyim. engelli olan kızımdır. Ev benim değil su faturası da benim edıma değil. %30 indirim yapılıyor.
19 Mayıs Ünv. bütün otoparklar (Açık, kapalı fark etmez) ücretsiz.

Ama Samsun Büyükşehirlerin otoparkında bırakın ücretsizi indrim bile yok. Bilgi edinmeden bilgi istediğimde belediyelerin böyle bir uygulaması olmadığı yazılıyor. Şu belediyelere tanınan süre 2012 de dolacak o zaman göreceğiz paragöz belediyeleri...

Ben Bandırma da yaşıyorum su da %50 indirimden yararlanıyorum Bandırma da yaşayan Engelliler yaşı 18 olmasa su indiriminden faydalanamıyor yaşı reşitse su abonesini Engelli kendi üzerinde olması gerekiyor doktor raporu ile müraçat etmesi gerekiyor.

Belediye AKILLI SU SAYACI uygulaması başlattı.Oturduğum binaya akıllı su sayaçlarını takmayı unuttuğu için 2 yıldır su ücreti ödemiyorum.:))

haber vermediğiniz için ne zamandan beri kullanıyorsanız sizden aylara bölüp yasal faizi ile su parasını alırlar

Üst Alt