Ortopedik engelliyim, %49 oranım olmasına rağmen ötv indiriminden yararlanamıyorum. Daha fazla söze gerek yok, yasalar o kadar komik ki bimer'e yapılan onca şikayet cevaplanmıyor. Milletvekilleri bile buna bi anlam veremiyor ama biri bu yasayı çıkarmış. Sol kol rahatsızlığından dolayı raporu olan arkadaşlar mağdur durumda, daha buna çözüm üretmiyor devlet. Söylicek söz bulamıyorum, bize de yazık. %90 üzeri engelli kişinin üstüne araç alan sapasağlam kişiler güzel güzel gezmeye devam etsin..
Şunu da eklemek istiyorum; bu forumun yetkilileri bu konu(Sol Kol Engelli Kişilerin Ötv Mağduriyeti) hakkında "ANA KONU" açıp en başta yer verirlerse ve bu durum karşısında sessiz kalmazlarsa ben ümitliyim. Lütfen rica ediyorum, bana dokunmayan yılan bin yaşasın sözüyle yaşamayın..
Şunu da eklemek istiyorum; bu forumun yetkilileri bu konu(Sol Kol Engelli Kişilerin Ötv Mağduriyeti) hakkında "ANA KONU" açıp en başta yer verirlerse ve bu durum karşısında sessiz kalmazlarsa ben ümitliyim. Lütfen rica ediyorum, bana dokunmayan yılan bin yaşasın sözüyle yaşamayın..