Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracına kesilen park cezasının iptal davası hakkında bilgi [Hukuk]

Sema

ahaahaaa bize de öylesi çatar zaten. Ben valla ne cezası gelirse paşa paşa ödüyorum, usandım...:eek:

Aracınız ruhsatı engelli değilse sizin engelli olmanız haklılık payı olmuyor maalesef o zaman herkes park cezası yedikten sonra ben engelli yim derse olurmu sizce

zaten engelli yerlerini gasp edenler de, uyardığımızda "ben engelliyim zaten" deyip geçiyorlar. Arkasından baka kalıyorsunuz artık engel bunun neresinde diye...)
salih2956. geçmiş olsun :)

salih2956.

% 100 oranlı raporunuz varsa arabanızı engelli olarak tescil ettirebilirsiniz, neden ettirmiyorsunuz ki, mtv den muaf oluyorsunuz ve park yerlerinden faydalanabilirsiniz, yinede cezayı iptal ettirmek için UYAP VATANDAŞ portalı üzerinden veya bizzat adliyeye giderek cezaya itiraz edin, şansınızı deneyin, raporunuzu sunun, muhtemelen iptal eder

Şahsi fikrim hiç boşuna itiraz etmeyin boşa vakit kaybı olur ceza tarihinde aracınız egm sisteminde engelli aracı olarak kayıtlı değil demenize göre gidin o cezayı ödeyin ve raporunuz ile aracınızı engelli aracı statüsüne soka biliyorsanız ondan sonra engelli park yerlerini ve isparkı ücretsiz kullana bilirsiniz. salih2956.

Yooo 5 senede bir kere sıfır ötv muafiyetli araç ala bilirsiniz. ikinci el istediğin kadar araç ala bilirsin sadece bir tane aracın mtv den muaf olur diğer araçlar yıllık mtv ye tabidir. salih2956.

cabbarehlinamus

Sormak istedim şu 2. El araci mtv den muaf yapınca 5 sene ötv indirimli 0 araç alabilcekmiyim yoksa 5 sene beklemek zorundami kalacağım indirim hakkımı kullanmışmi olcam

2. elin mtv den muaf tutmak başka ötv muafiyetli araç almak farklı siz sıfır araç ala bilirsiniz sorun olmaz. salih2956.

Üst Alt