Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aylığı için eve gelenler neye bakıyorlar?

theboy

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
15
Engelli maaşı 2022 başvurusu yaptım eve memurlar gelecek dendi neye dikkat ediyorlar acaba hani baglanmama ihtimali varmı bu durumda birde ne kadar sürede geliyorlar benim 3. günüm beklemedeyim hala.. hafta sonları dahil mi birde.

Gelmiyorlar genelde bana gelmediler bir ay kadar sürdü bağlanması yoğunluğa bağlı e devlette yardım durumu devam ediyor yazınca bağlandı demektir başka türlü haberin olmuyor

Hocalarım peki bilginiz varmı geldiklerinde neye bakıyorlar annemlerin ikametgah degiştrildi muhtac olmama sebebi ile alınmıştı maaşım 1-2 yıllık alacam sadece eve geldiklerinde neye bakarlar evim eski ztn dökük eski bir ev allah rızası icin bilgisi olan varsa yazıversin evimde 1 tv var sobalı su alıyor yagmur'da felan baglanma ihtimali varmı??

@theboy, ev kontrolü eskidendi. korona sonrası eve gelmiyorlar artık ama bu değişmiş de olabilir.

Eve gelebilirler, normal sosyal yardım başvurumda bile gelmişlerdi.

Bazı yerlerde gelinmiyor olabilir. Değişiyor demek.

@BayKukla,
Ben başvurdumda imza attırdı ve evine memur gelecek dedi engelli aylıgı icin nelere felan dikkat ediyorlar acaba

@anksiyeteve,
Anladım hocam peki geldiklerinde neye dikkat ederler?

Gelip sen misin kimsin diye bakıyorlar ,bazen kapıdan içeri bile gitmiyorlar ,bilgileri teyid edip gidiyorlar.

Üst Alt