Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli aylığımı Mart'ın kaçında alırım ve ne kadar alırım?
Ben Aralık ayında engelli aylığımı almıştım ilk defa.7 aylık vermişlerdi.Mart ın 6 sı gibi mi alırım?Ne kadar alırım onu öğrenmek istiyorum.Raporum %55
tosi-67 doğum yılının son rakamı "6". bu durumda ödeme gunun 6 mart Salı gunu.
ödemeni herhangi bir PTT şubesinden 6 mart Salı gunu alabilirsin. ödeme miktarın, 4 mart akşama doğru e-devlette görünecektir. ama ödemeni 6 mart'ta çekebileceksin.
hakan0650 PTT önlerinde yığılmalar olmasın diye 2022 aylıkları, belirlenen ödeme gunlerinde ödeniyor.
evet paranız yatırıldı ama ancak ödeme gününüzde çekebilirsiniz parayı.
ödeme gunu doğum yılınızın son rakamına göre belirlenir.
Ödeme Günleri :
Ödemelerde oluşabilecek yığılmaları önlemek amacıyla;
Doğum tarihinin son rakamı 0 - 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 1 - 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
Doğum tarihinin son rakamı 2 - 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 3 - 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 4 - 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
Ödeme yapılmaktadır.
s.a kalem hanım ben daha önce size yazmıstım ocak ayı içerisinde yeniden onaylanan 2022 maaşım mart ayı ödemesi yatmış ama siz bana daha önce şubat ayıyla beraber 1,596 küsür olur demiştiniz 1,196 küsür yatmış ne yapmam gerekiyor yardımcı olursnız sevinirim saygılarımla.
serdardizlek59
ödemeler e-devlette yazıyor. aralık dönem aylığını aldıysan mart'ta 2 aylık farkla birlikte 1860,63 TL alacaksın.
ama ilk kez bu mart'ta aylık alacaksan bu hesap değişir. ilk kez aylık alacaksan, başvuru tarihini takip eden ilk ay başından itibaren alırsın.
turaner senin eski mesajlarını ve orada yaptığım hesabımı tekrar gözden geçirdim. cevabımı seninle mesajlaştığım başlıktan yazacağım şimdi.
arkadaşlar. öğleden sonrada güncelleme ola bilirmiş. çok kişinin maaş ını kesmişler. hükümet şimdide 65 yaş üstü ve engelli maaş ı alanlara taktı galiba. sat sat kaynak ara...
doğum tarihinin son rakamına göre maaş lar verilir. bu gün 5 ve 0 olanlar alabiliirdi güncel olsaydı..
Zeynep2446 valla bende kirayı vericem bağlı olduğum kurumu aradım bize öyle bir bilgi gelmedi dediler. postane de yazı geldi güncelleme olmadan ödeme yapamıyoruz dediler.
arkadaşlar bilgi amaçlı. postane yarın kesin olur dedi. alan zaten buraya girip yazmaz almıyanlar merak edip bakar yazar. ALLAH büyüktür sandıkda sorulur hesabı....