Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aylığımı Mart'ın kaçında alırım ve ne kadar alırım?

tosi-67

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Ben Aralık ayında engelli aylığımı almıştım ilk defa.7 aylık vermişlerdi.Mart ın 6 sı gibi mi alırım?Ne kadar alırım onu öğrenmek istiyorum.Raporum %55

tosi-67 aralık'ta ödeme almışsın.
rapor oranın % 55
bu durumda 2 aylık farkla birlikte mart'ta 1240,42 TL alırsın.
haziran'da ise 1197,44 TL alırsın.

ödeme gununu bilebilmem için doğum yılını bilmem gerek.

Martta alabiliyorum yani değil mi kalem abla?

Doğum tarihi:24.01.1996

tosi-67 doğum yılının son rakamı "6". bu durumda ödeme gunun 6 mart Salı gunu.

ödemeni herhangi bir PTT şubesinden 6 mart Salı gunu alabilirsin. ödeme miktarın, 4 mart akşama doğru e-devlette görünecektir. ama ödemeni 6 mart'ta çekebileceksin.

sonraki ödeme gunun ise 6 haziran 2018 çarşamba.

mart ayı maaşları e devlet te yasıyan var mı

ben hala göremedim ne zaman yansıyor

2022 maaşları yattı e devlette görünüyor

Evet arkadaşlar Mart 🌒 maaşları edevlette görünüyor hepimize hayırlı olsun

Evet hersey kalem ablanin dedigi gibi gidiyor cok tesekur ederiz ona

Mart ayı 2022

Arkadaşlar merhaba Mart ayı ödemeleri yattimi acaba yoksa pazartesi mi yatacak bilginiz varmı şimdi den teşekürler ederim bilginize

Doğum tarihinin son rakamına göre veriyorlar.Mesela 22.02.1986.6 Martta alırsın.1985 olsaydı 5 inde alırdın

e devlette ödeme hazır diyor şimdi baktık pttye yatmamış nedendir

hakan0650 PTT önlerinde yığılmalar olmasın diye 2022 aylıkları, belirlenen ödeme gunlerinde ödeniyor.
evet paranız yatırıldı ama ancak ödeme gününüzde çekebilirsiniz parayı.

ödeme gunu doğum yılınızın son rakamına göre belirlenir.

Ödeme Günleri :
Ödemelerde oluşabilecek yığılmaları önlemek amacıyla;
Doğum tarihinin son rakamı 0 - 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 1 - 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
Doğum tarihinin son rakamı 2 - 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 3 - 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 4 - 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
Ödeme yapılmaktadır.

s.a kalem hanım ben daha önce size yazmıstım ocak ayı içerisinde yeniden onaylanan 2022 maaşım mart ayı ödemesi yatmış ama siz bana daha önce şubat ayıyla beraber 1,596 küsür olur demiştiniz 1,196 küsür yatmış ne yapmam gerekiyor yardımcı olursnız sevinirim saygılarımla.

serdardizlek59
ödemeler e-devlette yazıyor. aralık dönem aylığını aldıysan mart'ta 2 aylık farkla birlikte 1860,63 TL alacaksın.
ama ilk kez bu mart'ta aylık alacaksan bu hesap değişir. ilk kez aylık alacaksan, başvuru tarihini takip eden ilk ay başından itibaren alırsın.

turaner senin eski mesajlarını ve orada yaptığım hesabımı tekrar gözden geçirdim. cevabımı seninle mesajlaştığım başlıktan yazacağım şimdi.

Arkadaslar maaslar dogum tarihine gore mi 76 dogumluyum yoksa tc kimlik numarasina goremi odenecek anlamadim. Tc kimlik numaramin sonu '0'

Eskiden tc kimlik numarasina gore veriliyordu. Şimdi dogum tarihi mi oldu @Kalem ablam

Maaşlar yatmış fakat ödemeye açılmamıştır diyorlar. Nedendir ve ne zaman açılır bir bilgisi olan varmı

2022 engelli aylığı odemesi

Engelli maaşı yatmış fakat ödemeye açılmamıştır deniyor bunun sebebi ne olabilir ve ne zaman ödemeye açılır ödeme günüm bugün

Eskiden tc kimlik numarasinin son rakamina gore idi simdi ise dogum yilinin son rakamina gore ödemeler yapiliyor galiba

Kalem abla neredeyse 2400 lira yazıyor e devlet de görünen ödeme doğum yılım 12,02,1992 ayın kaçında ödeme alırım

Maaşlar yarınmis PTT de öyle dediler bugün ödeme yok muş

arkadaşlar. öğleden sonrada güncelleme ola bilirmiş. çok kişinin maaş ını kesmişler. hükümet şimdide 65 yaş üstü ve engelli maaş ı alanlara taktı galiba. sat sat kaynak ara...

doğum tarihinin son rakamına göre maaş lar verilir. bu gün 5 ve 0 olanlar alabiliirdi güncel olsaydı..

Zeynep2446 valla bende kirayı vericem bağlı olduğum kurumu aradım bize öyle bir bilgi gelmedi dediler. postane de yazı geldi güncelleme olmadan ödeme yapamıyoruz dediler.

Bu konuyu kalem abla biseler soyler ptt niye boyle yapiyor emekli massini ayni gun oder engelliye gelince bekle odeme alan olursa yazsin

Öğlenden sonra alabiliriz inşallah neden böyle oldu be😔

arkadaşlar bilgi amaçlı. postane yarın kesin olur dedi. alan zaten buraya girip yazmaz almıyanlar merak edip bakar yazar. ALLAH büyüktür sandıkda sorulur hesabı....

Üst Alt