Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli bilgilerimde Zihinsel %45 (MR) yazıyor. EKPSS'ye hangi statüde gireceğim?

Birruh

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bu durum zihinselden mi sinava girecegim anlamina geliyor. yoksa genelden mi?

Zihinselden girip de sonradan ataninca bir sikinti ortaya cikmasin.
o kadar calisiyorum zihinselden girip de atamalarda sikinti olursa fena olur.

Zihinsel Engelli Olmadığı Halde Zihinsel Kategorisinden Sınava Gireceklere Uyarı

Engelli Raporunda, Mental Retardasyon (Zeka Geriliği) yazmayan, zihinsel engelli olmamalarına rağmen sınava Zihinsel kategorisinden kaydedilen adaylar tekrar düşünsünler. Memur olup atansanız bile bu iş eninde sonunda araştırılacak ve hiçbir hak iddia edemeyeceksiniz. Aşağıda paylaştığım linkte kadının başına gelenler umarım küçük de olsa bir fikir verir.

Memur hatası, EKPSS adayının hayatını kararttı! | Haberler > EKPSS

Bende okudum kimin hatası Allah bilir

kimin hatası önemli değil burada kılavuzda yazıyor bu tarz durumlar da adayın suçudur memurun değil o yüzden onaylıyoruz imza atıyoruz aman dikkat edin

Aynen koca yazıyı görmüyomu engelini

Günahı boynuna bilerekse

bende kendileri için söylüyorum kulavuzda yazıyor aman dikkat arkadaşlar sonradan başınız yanmasın üzülürüm size sizin için söylüyorum

Ben bile baktım iyice ne yazıcak diye kimilerine işitme konuşma yazmışlar konuşma engeli yok

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Abi sana bi sorum olacak atmden para yatırırken kaç teste girmek istiyorsunuz diyor oraya ne yazacam

admin

Ben bu haberi herkes görsün, okusun diye ayrı konu açmıştım, konu niye buraya taşınmış anlamadım?

Birruh

Yanlış anlamayın, ben size cevaben herhangi bir yorum yazmadım. Benim ayrı yazdığım konu buraya taşınmış, neden nasıl oldu anlamadım.

Arkadaşlar, adminlerin isimlerini bilmiyorum, bir admin arkadaşı etiketleyebilir misiniz.. Benim açtığım konu başlığı neden buraya taşınmış anlayamadım?

bir aynı konular bir başlıkta toplanır. Yoksa site içinden çıkılmaz duruma girer

katılıyorum başlıklar toplanıyor benimde çok oldu

buyucu

Aynı konu mu sizce?
Ben önemli bir haber paylaştım.
Bu şekilde olunca görülme, okunma ihtimali çok düşüyor.

Şayet bu haber daha önce burda paylaşılmışsa benim konum silinsin, ama bu şekilde manasız olmuş.

Üst Alt