Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
boşverin gitsin aşk maşk hikaye
burada ilahi aşktan söz etmiyorum o konuda amenna
ancak kadın erkek ilişkisi tamamen paraya bakar para varsa aşkta olur gerisi hikaye hayatımda bunun aksini yaşamadım
bu yorum çok hoşuma gitti..,lk evvela bunu okuduğumda hatanın aslında bende olduğunu kavradım..sonrasında viaduc18.10 arkadaşın yaptığı o yorum dobra dobra yazdığı yorum hatanın bende olduğunu tamamen onayladı..benim es geçtiğim nokta buymuş meğer..aslında ben cesaret edemedim.kaç kez onun karşısına çıkmak istesemde,bir türlü yapamdım..çünkü beğenilmeme korkusu vardı içimde..çünkü oda insan sonuçta netten ne hissedebilirdiki..tamamen doğru bir teşhis..hem biz bayanlar duygularını anlatan,yüreğini açan erkeklere daima daha sıcak bakmışızdır
eger bu kızı gerçekten isteseydin ya da onla olma cesaretin olsaydı, ne yapar ne eder karşısına çıkardın. hiç düşündün mü "duygularını" açtığında evt deneyelim deseydi kız ne olacaktı? planın neydi arkadaşım? gezer miydiniz? onunla dışarı çıkar mıydınız? çok romantik bir yere mi götürürdün? evde mısırı patlatıp (canım çkti gece gece) dvd film mi izlerdiniz? ya da ney arkadaşım neyy??? ne değişirdi? buna eger şu şu değişirdi şunları yapardık diye cevap vereceksen ben yine sana sorarım O ZAMAN NEDEN YAPMADIN BUGÜNE KADAR? neden arkadaşlarını toplayıp o kızı da çağırıp güzel bir yerde buluşmadınz? önce bi arkadaş olsaydınız.. belki sen hoşlanmayacaktın? belki gülüşü, elleri, göbeği itici gelecekti sana?
şu saatten sonra ben neler yapmalıyım..nasıl hareket etmeliyim onu bilemiyorum..bir de bu noktada fikirlerinizi tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim...