Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli bir erkeğin sağlam bir kıza karşı beslediği duygularını söylemesi...

boşverin gitsin aşk maşk hikaye

sevgili deepfreze..
maşk nedir bilemem onu boşveririmde arkadaşım..ama aşkı asla boş veremem!aşkı bilmeyenler,yaşamayanlar,yaşatamayanlara göre boşvermek!aslında bir yandanda haklısın yaa;aşk hikayedir tabiki;çok özel,çok güzel,hemde derin,anlamlı,heranı heyecanlı,layıkını bulunca tadına doyum olmayan,aşığıda maşuğuda hayata bağlayan,tarifsiz duygular yaşatan,abartılıncada haliyle acı veren...ama mutlaka yaşanılması gereken bambaşka bir duygudur bence aşk...

burada ilahi aşktan söz etmiyorum o konuda amenna
ancak kadın erkek ilişkisi tamamen paraya bakar para varsa aşkta olur gerisi hikaye hayatımda bunun aksini yaşamadım

yorumlar çok güzeldi, bir iki söz de ben etmek istedim.
öncelikle mesajları eskiden yeniye okurken neredeyse yerimde tepinecektim açılmaa bişey söylemee! diye :) sonrasında konuştuğunu yazdığın mesajı okuuğumda şaşırmamam bundandı. ha üzülmedim de çünkü bile bile lades olmuşsun arkadaşım.
kendine sordun mu sadece internetten yazıştığın, gerçek hayatta tanımadığım birinden neden hoşlanıyorsun (eskiden tanımış olman tanıyor olman anlamına gelmez. canlı canlı neler paylaştın? hiç.. onu kastediyorum )
buna bir cevap bulmak lazımönce. demek ki hayatında birşeyler eksik. ilk hedefin bunları bulmak ve diğer bir başlıkta konuştuğumuz gibi önce kendine yetebilmek gerek. şu an aşka ASLA hazır olmadığını düşünüyorum. ve bu olayda da reddedilmeyi istediğini bu yzden teklif ettiğini düşünüyorum. çünkü daha ileri götürmeye cesaretin yoktu. engelin ne bilmiyorum ama, eger bu kızı gerçekten isteseydin ya da onla olma cesaretin olsaydı, ne yapar ne eder karşısına çıkardın. hiç düşündün mü "duygularını" açtığında evt deneyelim deseydi kız ne olacaktı? planın neydi arkadaşım? gezer miydiniz? onunla dışarı çıkar mıydınız? çok romantik bir yere mi götürürdün? evde mısırı patlatıp (canım çkti gece gece) dvd film mi izlerdiniz? ya da ney arkadaşım neyy??? ne değişirdi? buna eger şu şu değişirdi şunları yapardık diye cevap vereceksen ben yine sana sorarım O ZAMAN NEDEN YAPMADIN BUGÜNE KADAR? neden arkadaşlarını toplayıp o kızı da çağırıp güzel bir yerde buluşmadınz? önce bi arkadaş olsaydınız.. belki sen hoşlanmayacaktın? belki gülüşü, elleri, göbeği itici gelecekti sana? oturup aşk aramayın önce arkadaş arayın...

çok çok özür dilerim kırıcı olduysam. ama bu konuda çok doluyum nedense...

avcıkomando; umarım unutursun.. ama sendeki yaranın da ne arsız olduğunu biliyorum. kanar o durmadan. Ben de anlatırım bir gün.. hikayeler çok.. yazıyoruz işte sırası geldikçe..

hazaan 42;

hazan hanımm bence önce siz bu düşüncenizi kafanızda değiştirmeden yorum yapmayın.nedemek sağlıklıyla engellii asla olmazzz bunu nasıl bu kadar kesin söyleyebilirsiniz.bence yıkıcıdan çok yapıcı olalım ve şunu sakın unutmuyalım kii allah onu nasip kısmet ettiyse sağlam özürlü hiç farketmezz..gerisi yalan..

olabilir evlenebilirler neden olmasin ama evlendiklerinde de inis cikislar olabilir mutlu olurlar olmazlar degil, mesela diyelim olmadilar ayrilirlar imtihan dünyasi engelli saglikli ayrimi yapmamali evlendi ayrildi diye her engelli evlenip ayrilirsa herkesin basina gelebilir sagliklininda yeterki Allah yazmasin herkes kurdugu yuvasinda mesut bahtiyar olsun ama seytani düsünceler nefis birde ortamin bakisi sesi cok önemli insanin kanini emiyorlar sonra evde huzur kalmiyor sabir ve sükür eksik olmasin.

burada ilahi aşktan söz etmiyorum o konuda amenna
ancak kadın erkek ilişkisi tamamen paraya bakar para varsa aşkta olur gerisi hikaye hayatımda bunun aksini yaşamadım

Parayla ne alakası var, insanların gözüne hep engelimiz batar, paramız olup olmadıgı değil.

Bide golden arkadaşın, onun sana olan ilgisini kesinleştirmeden sakın açılma, üzülen sen olursun.

öyle insanlarla bırak nette muhabbet etmeyi,onu düşünmek için bile beynimi yormam.O kız çok kişiliksiz ve karektersiz bir insanmış.Be akılsız kafa bir erkek bir kızla niçin muhabbet eder, buna kendi kafası o beyni basmıyormu da karşısındaki bir bayla ona karşı ilgiliymiş gibi davranıyor,madem içinde hoşlantı bile yok neden chatt mette yazışıyorsun,sonradan yapacağın kopukluğu ilk başta yapsana g.z..Ah bu yazdığımı şimdi o kız okusaydı da içim bi rahatlasaydı..
Herşey gönlünüzce olsun:)

herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım..özelliklede attaki arkadaşların yorumları çok güzeldi..tamamen hayat dersi kokuyor resmen..hepsini dikkate alacağım..hepsini bir bir beynime işleyeceğim..
havva vuu , bıdıknur , viaduc18.10 ;

bıdıknur;
hem biz bayanlar duygularını anlatan,yüreğini açan erkeklere daima daha sıcak bakmışızdır
bu yorum çok hoşuma gitti..,lk evvela bunu okuduğumda hatanın aslında bende olduğunu kavradım..sonrasında viaduc18.10 arkadaşın yaptığı o yorum dobra dobra yazdığı yorum hatanın bende olduğunu tamamen onayladı..benim es geçtiğim nokta buymuş meğer..aslında ben cesaret edemedim.kaç kez onun karşısına çıkmak istesemde,bir türlü yapamdım..çünkü beğenilmeme korkusu vardı içimde..çünkü oda insan sonuçta netten ne hissedebilirdiki..tamamen doğru bir teşhis..
viaduc18.10;
eger bu kızı gerçekten isteseydin ya da onla olma cesaretin olsaydı, ne yapar ne eder karşısına çıkardın. hiç düşündün mü "duygularını" açtığında evt deneyelim deseydi kız ne olacaktı? planın neydi arkadaşım? gezer miydiniz? onunla dışarı çıkar mıydınız? çok romantik bir yere mi götürürdün? evde mısırı patlatıp (canım çkti gece gece) dvd film mi izlerdiniz? ya da ney arkadaşım neyy??? ne değişirdi? buna eger şu şu değişirdi şunları yapardık diye cevap vereceksen ben yine sana sorarım O ZAMAN NEDEN YAPMADIN BUGÜNE KADAR? neden arkadaşlarını toplayıp o kızı da çağırıp güzel bir yerde buluşmadınz? önce bi arkadaş olsaydınız.. belki sen hoşlanmayacaktın? belki gülüşü, elleri, göbeği itici gelecekti sana?

bunlar tamamen doğru şeyler..şimdi diyorumki keşke karşısına çıkabilseydim..onu kaybetmekten korkmasaydım..ama keşke demekte kar etmiyor artık..beni face de tamamen engelledi sildi..sanırım artık dönüşü olmayacak bir yola girdik..bir sürü ortak arkadaşımız var yorumlar yapıyo ama göremiyorum..demekki yaptığım hatanın cezasıda onlardan mahrum kalmaktı..gerçi şuda var her şey olacağına varıyor..bekide hayırlısı buydu..şu saatten sonra ben neler yapmalıyım..nasıl hareket etmeliyim onu bilemiyorum..bir de bu noktada fikirlerinizi tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim...

şu saatten sonra ben neler yapmalıyım..nasıl hareket etmeliyim onu bilemiyorum..bir de bu noktada fikirlerinizi tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim...

Neler yaşadınz o kadr özelini bilemeyiz de burada yazdklarından yola çıkarak nacizane görüşümü belirteyim duygusal kardeşm hiç üzülme unutmaya çalış sana değer vermeyene sende değer verme yoluna devam et hatta çivi çiviyi söker derler önüne gelen şıklara şanslara adını sen koy artık ilgilen...senin yaşadıklarını gerçekten anlıyorum ama bunların açıklaması yok sana göre kara karşındakine göre beyaz kader kısmet de önüne bak keşke çıkablseymşm demişssn karşısına ben de diyorum ki iyiki çıkmamışssn karışısına böylelkle daha az yarayla kaptmşsın o zman daha çok yara alcaktın bunu da düşündün mü...ailen mutlaka vardır onlara güven en güvenilir onlardır başka kimseye güvenme.... ve ailenin tercihi yönnde gönül ilişkilerne yön ver derm mantıklı bi ilişkide olsa yaralnma aşk meşk işlernden......görücü usulüne bak yani kardeşm.....

aliş şerif kardeşim saolasın önerilerin için..haklısın aileme vakit ayırmalıyım belkide en iyisi budur..hayırlısı olsun artık ne diyim.. şuanki durumumum dönüşü yok artık..umut falan yok artık..ama tek dileğim onun, ayrılmanın da,mesafe koymanın da bir yordamı olduğunu anlaması..kendi hayalleri uğruna el çekmek olmamalı bunun yolu..o bunu anlasın yeter...hakkımda hayırlısı olur inşallah...

rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin

Üst Alt