Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaman insanları değiştirebiliyor inanmayın öyle aşka maşka,dediğim gibi iki iki dört anlaşmak,anlaşmak,anlaşmak başka birşey değil.Dış güzelliği gelip geçicidir.Kimse aldanmasın ona .
on numara açıklama ben de dedim 35 geçtikten sonra insan çöküyor bunun bilincinde olun önemli olan iç güzellik..tabii insan oglu mutlaka ne kadar iç güzellikte arasa dış görünüşe de öenm veriyor ikisi bir arada bulmak zor bulursan da karşısınnda otur seyret...
Arkadaslar bahsettigim kisilerin yaşı 19-20 yani gençler biraz buna göre yorumlar yapın aşk geçicidir diyenlerede katılmıyorum...... SEVMEDİĞİNİZ BİR İNSANLA ANLAŞSINIZ NE OLUR Kİ
ben ortopedik engelliyim.sol bacağım ince ve 3cm kısa
severek evlendim.7 sene çıktık ve hamd olsunki 7 senedirde evliyim.darısı herkesin başına.
(eşim sağlam)
sonuç nedir arkadaş. uğramamış bi daha buralara anlaşılan. kız kesinlikle açılmalı söylemeli. çünkü gittikçe kafasında büyür ulaşılmaz olur, takıntı yapar. ama sevdiğini söylediğinde karşısındaki ona bi şans verebilir, biraz gezerler birlikte zaman geçirirler. tam aksi olurda, erkek olmaz derse hatta kızı incitecek bişeyde söylerse zaten kızda kafasında büyüttüğü kişinin o kadar da vazgeçilmez olmadığını anlar. kafası rahatlar.