Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli çalışanlara verilen görevlerde (mali riskli) sorumluluk..?

secokul

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben bir il müdürlüğünde engelli olarak VHKİ (ekpss ile) unvanı ile atandım. %40 raporlu olarak 20 yıllık ms hastasıyım. geçen sene de mr ımda buna benzer bir durum yüzünden yeni bir atak geçirdiğim görüldü. burada şuan birimimde mali riskler içeren görevler sorumluluk olarak üzerime yükleniyor. ihale ödemeleri olsun, yolluklar olsun, görevlendirmeler vb. bilimum risk içeren görevleri üstlenmekteyim.
bu durum yüzünden çok fazla stres yapıyorum. yeni bir atak geçirmekten de korkuyorum açıkcası. benim bildiğim kadarıyla engelli çalışanların toplum hayatına kazandırmaları için yapılan bu atamaların sebebi tam olarak anlaşılamıyor. engellilerin yüklenebileceği sorumluluk ile alakalı 657 de veya başka bir yasada bu durum ile ilgili herhangi bir madde var mı ?
beni strese sürükleyebilecek bir durumun olmaması gerektiğini düşünüyorum. yanlışım varsa lütfen beni aydınlatın. çok kötü durumdayım. yarın işim var ve sinirlerim bozuk olduğundan dolayı bu saatte antidepresan içtim ve durumumla alakalı bir çare arıyorum.

maalesef devlette öyle bir şey yok bende milyonluk ihalelere imza atıyorum sgk ile süreli cezaya düen yazışmalar yapıyorum güzergahları geziyorum serebeller ataksi hastasıyım strese gelemiyorum ama maaşı devlet bu yüzden veriyor sana diyorlar ses çıkaramıyorsun

@burak_1986,

Sen de benimle aynı durumdaymışsın. Eğer toplumsal hayata kazandırmak ise devletin yaptığı burada benim hastalığım hatta bizim hastalığımız bu durumla ilgili yasaların bızı korumak adına diğerlerinden farklı olarak bir yasa olmalı. Serebeller ataksi bende de var. Atrofi de mevcut çok sayıda lezyon var.

@burak_1986,

Teşekkür ediyorum. Sana da geçmiş olsun kardeşim. Sen hiç araştırma yaptın mı ? Yada bu konuda destek almak için aile ve sosyal çalışma bakanlığını mı ziyaret etmek gerekir?

Üst Alt