Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli ehliyet almak için başka bir ilde komisyona girebilir miyim?
benim bildiğim kadarıyla aile hekiminin verdiği sevgi alıp istediğin başka bir şehirde özel veya devlet hastanesi fark etmeksizin istediğin yerde muayene olabiliyorsun diye biliyorum sadece tek kural sevk edilen bütün doktorların hepsi bir hastanede olacak farklı bilen farklı yorum olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirler teşekkürler
@hayat76, ben engelli bir birey olarak iki ay önce ilk defa ehliyet alacak olarak il sağlık müdürlüğüne gittim il sağlık müdürlüğü bana dedi ki aile hekimine gideceksin seni sevk edecek dedi sevk sonucunda ister özel hastaneye ister devlet hastanesine gidebilirsin dedi aile hekimine gittim ortopedi nöroloji kulak burun boğaz ve göz hastalıklarına sevk verdi üç tane özel hastaneye gittim iki tanesi bizim komisyona sevk yetkimiz yok dedi bir tanesi de kulak burun boğaz doktorumuz yok eğer kulak burun boğaz doktoruna sildirebilirseniz işlem yaparız dedi yani hastaneden hastaneye değişiyor ama özel hastanelerin böyle bir yetkisi var benim bildiğim anladığım kadarıyla
@Ferhat3333, Bu bahsettiğiniz olay olsaydı, benim gibi o kadar çok kişi var ki ehliyeti yani sürücülüğü iptal edilen, herkez özel hastanelerden alırdı. Fakat, aile hekimi sağlık kurulu için hastaneye sevk verdiğinde olay değişiyor, benim bildiğim devlet hastaneleri dışında başka yere gidilmediği, üniversite hastaneleri bir üst basamak sağlık kuruluşu olduğu için onlardan dahi alamıyorsunuz. Sağlık Yönetmeliğinde çok garip garip maddeler var, Allah yardımcımız olsun diyorum, başka söylenecek herşeyde boş.