Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyetim iptal edildi! Ne yapmalıyım?

@ipkins ordu devlet hastanesine ehliyet için müracat etsek direk alır mıyız raporu ? Denixli devlet hastanesi kati surette rapor vermiyor direk sürücü olamaz kararı çıkıyor komisyondan. Benimse hala eski tip b ehliyetim var ( sol üst ekstremitede brakiyrl plekdus lezyonum var ). Gerçi ben kodlu yeni tip h ehliyetten vazgeçtim normal ehliyet slsam o da yetecek bana.

@Mr.Şahbaz,

selam bende de brakial pleksus üst trunkus ve orta trunkus hasarı var ağır düzeyde kuruldan geçtim sorun olmadı 27 eylulde girdim komisyona bugün gecici ehliyeti aldım Edirne merkez

aldığım kodlar : 10.02 -35.04-40.11-47-78-102

@AHMET FATİH ERYILMAZ,

Allah razı olsun üstad. Ben yarın Antalya Serik Devlet hastanesine gidiyorum. Bir arkadaşımın köyden arkadaşı orada bu hafta eliyet işlemlerine bakıyormuş ve yarın muayenede boşluğu varmış hemen randevu aldım. bir görüşüp hocanın görüşününü, antalyada işlemler nasıl ilerliyor konu hakkında bilgi alacağım.

Üst Alt