Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ehliyetim iptal mi edilmiş oldu? Sonrası ne olur?

Yeni tip ehliyet değişiminde kalça çıkığına engelli ehliyeti vermediler!?

Arkadaşlar,

benim H sınıfı ehliyetim ve tertibatlı arabam var 5 yılı doldurdum ve değişim zamanı geldi .
yeni araç almak için ehliyeti değişmem gerektiği için hastaneden kurula sevk edilerek başvuruda bulundum her iki kalçamda çıkık olduğu için rahatça engelli yeni tip ehliyet alabileceğimi düşünüyordum.
fakat kurul 2. sınıf tertibatsız araç ehliyeti onayı vererek beni büyük bir şaşkınlığa uğrattı

İtiraz ettim gebzedeki kurulda 1. sınıf tertibatsız araç ehliyeti verdi .iki karar birbirini tutmadığı için ankara ya büyük kurula gönderme kararı aldılar.
Bu nasıl bir anlayıştır biz engellileri hile ile araba alan insanlar yüzünden mağdur etmeye çalışıyorlar anlamadım gitti.
Ben şu anda arabama binerken bile arbanın kapısından destek alarak arabama biniyorum 50 metre yürüdüğüm zaman yorulup dinlenmek zorunda kalıyorum . Karar verme olayı 5 kişinin sana otur kalk yürü diyerek hiçbir bulguya analize bakmadan karar vermesine kalmış filimler bulgular elimde göstermek istiyorum hiç oralı bile olmuyorlar yazıklar olsun bu anlayış sistemine .
Acaba sistem avrupada böylemi yürüyor çok merak ediyorum.Devlet mevzuat değişti diyerek önce bütün rapor oranlarımı düşürdü verdiği hakları bir bir geri almaya başladı.ALLAHTAN daha önce emekli oldum belki onuda borçlandırıp geri alabilir.Şiddetle kınıyorum yazıklar olsun.Arkadaşlar birde bilen varsa ankarada ki 3.kurula girip farklı karar ala:mad:n varsa bilgilerini paylaşabilirmi ne yapmam gerektiği konusunda bilgi rica ediyorum.

Üst Alt