Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli emekliliği için başvurdum. Süreç ne zaman tamamlanır?
ikaruss07
Necati neyin nesi
Yaşlılık aylığı için tahsis talebinde bulunduğunuzu gösterir, o satıra tıklayın evrakınızın nerede ne aşamada olduğu çıkar.
ufuk bey normalde bu ayın 6 sında doldu emekli olabilir belgesini işyerine verdim emek işyerim işlerin yoğunlugu sebebi ile 3 veya 8 agustos gibi cıkısımı yapacak zamlardan yararlanabiliyormuyum yada biraz gec emekli olmak herhangi bir kaybım olur mu maddi olarak
@mehmet-41
Ne yapıp edip bu ayın 30 una çıkış alıp 30 ya da 31 inde başvuru işlemlerinizi tamamlayın.
Böyle yaparsanız emekli aylığınız 1 ağustos itibarıyla bağlanacak ve başvurunuzun ertesi günü birikmeye başlayacaktır.
Şayet başvurunuz 1 ağustosa kalırsa emekli aylığınız 1 eylül itibarıyla bağlanacak ve 1 aylık kaybınız olacaktır.
https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/ yılları yazdığı gibi topla 2000 öncesi toplamını 1. kutucuğa yaz 2000-2008/10 Arası 2. kutucuğa yaz 3. kutucuğu boş bırak hesapla ya tıkla maaşını gör.
ikaruss07
Hayır, evraklar size neden geri dönsün endişe etmeyin.
Çok büyük bir ihtimalle size gönderilen, vergi dairesine indiriminizi teyit amaçlı yazı yazıldığını bildirir bir bilgilendirme mektubudur.
TEKKAN
Büyük ihtimalle işlemlerinizin tamamlandığını ve aylık bağlama belgesinin tarafınıza gönderildiği anlamı taşıyor.
Şimdiden hayırlı olsun diyorum.
TEKKAN
Alıntı yaptığınız sgk evrak takip sayfasında sadece evrağınızın/başvurunuzun hangi aşamada olduğu gösterilir.
Tahsis numaranız e-devlette işlenecektir.
TEKKAN
Dediğim gibi aylığınız bağlanmış, ileriki günlerde aylık detayları işlenecektir, belli de olmaz e-devletten önce posta da gelebilir.
Hayırlı olsun.