Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekliliği için yeni rapor gerekir mi? Oran değişir mi?

cancobanoglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhabalar ,
16.04.2024 tarihinde %48 aşağıdaki hastalıklarla engelli sürekli raporum var. 21.05.204 tarihinde vergi diliminden indirim belgemide aldım.

İÇ HASTALIKLARI : OBEZITE E66 %20 BMİ 43.3 DİYABETUS MELLITUS E13.9 %20 HIPERTANSIYON ı10 %10 HİPERLİPİDEMİ E78.5 %10 = TOPLAM PUAN %48

Şimdi 4200 günüm var böylece yeni yasa ile 4100 geçildi. Sizce benden yeni rapor isteyecekler mi ? Yada yeni rapor isteyecek ise tek iç hastalıkları engelli oranım aynı kalır mı düşer mi yükselir mi ?

Hastalıklarım devam ediyor. Menüsküs disk kayması tedavilerimde yeni başladı.

Size zahmet bilen biri cevap verebilir mi eğer sıkıntı olacaksa başvurmamak en mantıklısı mı ?

Teşekkürler şimdiden?

@cancobanoglu,
Oranlarında bir değişiklik olmaz. Ama Emekli de olamazsın. Yok ille başvuracağım dersen de başvurabilirsin. Nasılsa para alınmıyor. Başvursan da oranlarında bir değişim olmaz. Yeni bir değerlendirme isterler...

@cancobanoglu,

Şeker tip 1 mi tip 2 mi ? Benim 2009 yılından tip 1 40 raporum var ancak yenilenmesini isterlerse düşürürler mi acaba ?

yeni rapor aldım. vergil dilimi yüzde 42 idi raporum. yeni rapor tek hastalık polie sekelit iki ayak. emekli olur mu? ötv indirimi için aldımdevlet hastanesi.1 ayda rapor çıkıyor muş.

Raporunuzu maalesef emeklilik kısmında kullanamayacaksınız, yeniden rapor çıkartmanız lazım.

Üst Alt