Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekliliğim 6 yıl sonra kesildi. Konu hakkında ne yapmalıyım?

Bu tür açılan davalarda Avukat ismi adreside paylaşılırsa iyi olur Avukat emsal kararlarla hepimize yardımcı olabilir.

Jungle elbette paylaşacağız, usulüne uygun alınmış sürekli rapor ile emekli olup emekliliği durdurulanlara yapılan bu haksızlık ve zulmü tüm dünyaya duyurmak içinde büyük bir hareket içindeyiz, hak yerini elbet bulacaktır.

şizofrenı hastası olan kişilerinde engelli emekliliği kesilebilirmi bi bilgisi olan varmı kesılcekse hıc erken emeklı olmayalım bosuna memurlugu kaybedersek normalde bıze iş vermezler.

Kuru

son 5 yıldır SGK bu şekilde bir çok engelliye eziyet çektirmekte. zamanın kanunları mezuatlarıyla kazanıyoruz değişiklik yaparak rapor beğenmeyerek bizi süründürüyorlar.

Jungle Onlar için kendilerini dünyaya böyle tanıtmaları onlara yeter, bizim kaybımız sadece zaman olur dostum....

Merhaba Arkadaşlar, 2 yıldır kesilen maaşım bu ay bağlanıyor hukuk mucadelesini kazandım avukatım sayesinde AV.GİZEM ÖNER 0533 749 63 75 BİLGİNİZ OLSUN çok mutluyum ve allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Hayırlı olsun.Kontrol muayenesinden geçerli rapor alıp bu kadar da insanlar yorulmaz.

hakkınızda hayırlı olsun. inşallah tekrar bu duruma düşmezsiniz...

Çok teşekkür ederim haklısıınız lakin 2014 engelli cetveline bakmayıp 2019 da yada 2021 cetveline bakarak %18 ze düşürüp kestiler o yüzden beni çok yordular avukatım iyi idi şansıma ve hallettik mutluyum

hayırlısı olsun.sizin adınıza sevindirici bir durum.darısı tüm mağdur edilen engellilere

2013 yılında aldığınız %40 raporunun üzerinden devam etmen gerekiyor yasal olarak oran düşüremez bilginiz olsun
isterseniz ben le de irtibata geçebilirsiniz birkaç yöntem var

Sevgili arkadaşlar bu konu hakkında uzun yıllardır araştırma ve çalışma yapan bir engelli kardeşiniz olarak özellikle şunu belirtmek istiyorum 2019 erişkinler için yönetmelik sayı 30692 sürekli vergi indirimi ile emekli olmuş 4A SSK'lı engelliler için konuşuyorum maalesef kontrol muayenelerinde kesin hüküm olmadığı için ilgili yönetmelikte mağduriyetler buradan kaynaklanmakta sizlerin de bildiğiniz gibi 2019'dan önce alınan raporlar dahaki oranlar 2019 yönetiminde maalesef aşağı çekilmiştir özellikle 3 grup engellilerde bu mağduriyet yaşanmaktadır

2019 yönetmeliği erişkinler için sayı 30692
Aile Bakanlığı/Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü ilgili yönetmeliğin ana aktörüdür güncelleme çalışması başlamıştır inşallah askıda kalmaz gerekli düzenlemeler yapılır

Şu konuda destek istiyorum sizlerden kontrol muayeneleri ile ilgili kesin hüküm konulması gerekir yönetmeliğe o zaman yukarıdaki arkadaşlarımızın bahsettiği mağduriyetler oluşmayacaktır

Cimer'den aile bakanlığının seçerek Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel müdürlüğünün gönderilmesi diye diye mağduriyetlerinizi yazmanızı istiyorum aynı zamanda engelli ve yaş Hizmetleri Genel Müdürlüğü arayıp sıkıntılarınızı bildiriniz Bir elin nesi var iki elin sesi var

bilgiedinme.eyhgm@ailevecalisma.gov.tr

ertan.erdogan@aile.gov.tr engelli ve Yaşlı hizmetleri Özel kalem müdürünün mail adresi

bakanyrd.aile@gmail.com

Aile bakan yardımcı Rıdvan duran Bey'in mail adresi

Malesef %40 oranda raporlar hep sıkıntı cımarıyor %70 raporlular sıkıntı çıkarmazlar

rapor alırken yeni rapor değil yenileme olarak TİCK yapılmalı.....zorla değiştirmiştim ben . benim yerime sisteme yeni rapor girmişlerdi

Üst Alt