Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emeklilik iş gücü kaybı nasıl hesaplanıyor?

@Kaya16,

Tek bir hastalık nedeniyle SGK Hastalık Listesi'ne göre Hafif-Orta-Ağır tanılarından birini alırsan ve aşağıdaki kriterler de tamamsan emekli olabileceksin

Ocak_2025_sonrasi.jpg

Tamamen işimiz allaha kalmış bende ret yedim neye göre hareket ettiklerini bilen yok karşılaştıgın doktorda dengesiZse iş iyice sarpa sarıyor şans olarak görüyorum birazda, aynı hastalıktan birisi ret yerken diğeri hafif alıyor tamamen saçmalık kime göre neye göre belli değil, bildiğim tek şey emekli etmemek için yemin etmişler yada talimat almışlar

@OturanBoğa, heyete girdim sonucu bilmiyorum e devlete çıkmıyor, hastaneyi aradım durum bildirir raporumun sonucu nedir dedim, ankara sgk gönderiyoruz son kararı onlar veriyor dedi süreç 2.3 ay dediler

@Beylikduzu, benim %56 %50 tek hastalıktan.iki defa başvurdum red geldi, son olarak sgk işgücü kaybı tespiti için kurula yönlerdirdi.8 doktor gezdim heyete cıktım gecen hafta, evraklar sgk göndericez dedi kurul cıkabilirsin dediler, şimdi ne olacak???

@ilker evlen, 1 hafta oldu bakıyorum e devletten durum bildirir raporuna çıkmıyor, ne zaman düşer e devlete?

Üst Alt