Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli, gazi ve şehit yakınlarına indirimli internet

Ne_Mutlu

Aktif Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
1
ENGELLİ, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA İNDİRİMLİ İNTERNET
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, Türk Telekom’un engelli, gazi ve şehit yakınlarına yönelik bazı indirimli internet tarifelerinin 1 Mayıs’tan itibaren yürürlüğe girmek ve ilgili referans tekliflere eklenmek üzere onaylanmasını kararlaştırdı.
BTK'nın internet sitesinde yayımlanan kararlara göre kurul, "16 Mbit/sn’ye kadar 50 GB AKN’li Limitsiz" tarifenin aylık ücretini vergiler hariç 36,35 lira, "16 Mbit/sn’ye kadar 100 GB AKN'li Limitsiz" tarifenin aylık ücretini 46,3 lira olarak belirledi. IP seviyesinde veri akış erişimi ücreti ise sırasıyla 22,79 lira ve 30,25 lira oldu.
Engelli, gazi ve şehit yakınları için"16 Mbit/sn’ye kadar 50 GB AKN'li Limitsiz" tarifenin aylık ücreti 27,26 lira, "16 Mbit/sn'ye kadar 100 GB AKN'li Limitsiz" tarifenin ücreti de 34,72 lira olarak onaylandı. IP seviyesinde veri akış erişimi ücreti ise sırasıyla 17,09 ve 22,68 lira oldu.
Kurul kararı kapsamında revize edilecek referans tekliflerin kararın tebliğinden itibaren 7 gün içerisinde Türk Telekom'un internet sayfasında yayımlanması kararlaştırıldı.
Diğer kararlar
Kurul ayrıca, Türk Telekom'un "Toptan Al-Sat/IP VAE Yüksek Hızlı DSL İnternet Paketlerine Yönelik Satış Destek Kampanyası", "Toptan Günlük ve Saatlik İnternet Kampanyası", "ADSL/ADSL2+/VDSL Hat Dondurma Hizmeti Kampanyası", "DSL Bağlantı Kampanyası", "DSL Nakil Ücreti Kampanyası", "ADSL Yeni Satış Kampanyası" ve "Günlük ve Saatlik İnternet Ücretsiz Kullanım Kampanyası"nın uygulama sürelerinin 31 Mayıs 2014 tarihine kadar uzatılmasını onayladı.
Kurul, "İSS Sadakat Kampanyası"nın uygulama süresinin 1 Nisan 2014 tarihinden 31 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerli olacak şekilde onaylanmasını kararlaştırdı. Onaylanan kampanya uygulama esaslarının, kararın tebliğinden itibaren 3 iş günü içerisinde Türk Telekom'un internet sayfasında yayımlanması hükme bağlandı.
Bu arada, TTM Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketine tahsisli 812 2135353 no'lu erişim numarasının Gedpay Telekomünikasyon AŞ tarafından, 812 2134444 ve 812 2134445 no'lu erişim numaralarının Vatannet Telekom Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi tarafından, 812 2132222 no'lu erişim numarasının da Zaga Danışmanlık İletişim Ticaret Limited Şirketi tarafından kullanılmasına izin verildi.
Erdal Çelikel- ANKARA (AA)

bakalım gerçek fiyatlar ne burda yazılanların üstüne hep bişiler çıkıyor.

1 mayıs demiş başlangıç için...

[FONT=Helvetica]"Engelli, gazi ve şehit yakınları için"16 Mbit/sn’ye kadar 50 GB AKN'li Limitsiz" tarifenin aylık ücreti 27,26 lira"

deniyor ama ÖİV ve KDV ile sair vergilerden bu fiyata hangisi dahil, hangisi hariç? Genelde engelli paketlerinden ÖİV alınmıyor diye biliyorum. Tahminime göre 30 küsur civarında bir fiyata gelir. 40 liranın altında olur yani. Bekleyip görelim..[/FONT]

Bekleyip görmek lazım, inşallah biz engelliler için daha iyisini yaparlar.

yeni bir zam kapıda bence 48tl olan faturamız 50+ olucak gibime geliyor. TTnet'in müşteriler için indirip yaptığını şuana kadar hiç denk gelmedim hiç heveslenmeyin :)

birkan01;

İndirimden bahsediyor neden zam olsunki hiç bir şey olmasa indirim denilen yerde fiyat aynı kalır. Zaten 45 di 48 oldu zam olur düşüncesine nasıl karar verdin. Tamam bu ülkede herşeye zam varda indirim denilen yerdede artık zam olmaz heralde. Diğer ülkelere göre zaten çok pahallı kullanıyoruz araplar biraz daha kazansın diyorsun heralde :) 33.tl olacak bence.

senveben;

bende indirim olmasından yanayım zaten tersini söylemiyorum ama TTnet şuana kadar hiç indirim yapmadı şimdi neden yapsın seçimlerde geçmiş millet zaten kabullendi bunu diye düşüüyorlar :) buraya mesaj yazdıktan sonra TTnet'ten mesaj geldi :D

Gecen gun internet cektim TTNET ten Engelliler icin Net Limitsiz paketi 48 TL ev telefonu Gap avantaj 12 TL aylik 3 TL de baglanti ucreti toplamin da 63 TL oduyorum...Indirim bunun neresinde..?

Superonline için geçerlimi bu acaba?

20 megabit limitsiz (75 GB kotalı) internete 55 TL. +12.50 TL. de Telefona, toplam 67.50 TL. ödüyorum.
Yukarıda yazılı kararda, bu fiyatlar yeni internet bağlatacaklar için mi, yoksa şu an kullanmakta olalar için de geçerli mi bilmiyorum. Çok ta net değil.

birkan01;

hiç olmassa mesajda ne yazdığını söyleseydin indirimlemi alakalı merak ettim şimdi

ttnet ve indirim ne yalan söyleyim müşterisini inek yerine koyup sağan firmayla indirim lafını bağdaştıramıyorum interneti pahalıda olsa kullanıyoruz ona tamam diyelimde zorunlu telefon nasıl bi kazıktır

senveben;

Engellilere yönelik TTNET'in sunduğu tüm hizmetleri http://http://www.ttnet.com.tr internet bağlantısından ulaşabilirsiniz. yazıyor gelen mesajda pek önemli birşey değil diye yazmadım :)

bn normalde 68+ 12 (telefn) ödüyorum

Indirim sadece 16 mbit hizlar icin mi ? Haberde sadece 16 mbit yaziyor.zaten 16 mbit hiz fiber internet kapsamina giriyor fiber de heryerde yok

ya arkadaşlar Allah Aşkın ALt yapı olmadıktan sonra 16 Mps hızınız olsada size 16 mps hız veremicek mi telekom. İndirim yok diyen arkadaşlar hepinizin ağzının ortasına yapıştırasım geliyor. 45 TL ödüyorum ben yahu millet 60 tl öderken 1 tl indirim bile indirimdir. İiyi araştırın !

arkadaşlar 8 mbit netlimitsizden 16 mbit ultranet limitsiz'e geçtim 75 gb akn 54 tl. Şimdi 1 mayısta benim paketi ne yapacaklar? 46 tl'yi mi düşecek?

20 mb hız limitsiz fibernet + telefon 63 tl ödüyorum.

Arkadaşlar ben inanmıyorum bu yazılan çizilenlere..vergiler bağlantı ücreti ve sabit telefon ücretiyle yine 60-70 i buluyor faturalı olunca da güvenemiyosun söyledikleri fiyatın üstünde fatura geliyor...Ttnet kadar pahalı bir firma yok ben inanmıyorum açıkçası ...

Ben de doping var tahattümde bitti engelli indirimim yok 51 lira ödüyorum

Bu indirim konusunda gelişme varmı bilgisi olan arkadaşlar yazarsan iyi olur.

O zaten vardı arkadaşlar. TTNET'te normal ücreti 69,99 iken engelli olarak 48,99 TL dir bilginiz olsun. Ben Kullanıyorum...

sedatgedik;

O senin bahsettiğin değil senin bahsettiğini ben yıllardır kullanıyorum. Önce ilk sayfaya bak BTK yazısını bi oku ondan sonra karar ver istersen.

Ne oldu mayis geldi halen bi icraat yok internet tarifelerinde

Superonline 25 megabit 50 gb kota limitli sınırsız internet kullanıyorum.İndirim falan netleşsin Arayıp canını okuyacağım Superonline'nin.

Ben yaklaşık 2yıldır turkcell superonline kullanıyorum, vergiler dahil ayda 39Tl. Herkese tavsiye ederim 50 mbit limitsiz...

Bu btk nın aldığı kararla ilgili gelişmeler önemli yoksa herkes kullandığı tarifeyi yazmış onlar zaten bildiklerimiz şeyler. Ttnet engelliler tarifesi limisiz 8 mbit 48.tl. yıllardır kullanıyoruz zaten. Git 2 sene taahhüt ver daha ucuza kullan 44.tl. yani aslında engellilere indirim falan yaptıkları yok. Bu konuda görüşme yaptığımda vay efendim bizim farkımız taahhüt yokmuş taahhüt versem nolur başka alternatifmi var hepsi telekom altyapısını kullanıyor. Fiyatlar aşağı yukarı aynı.

Üst Alt