Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli, gazi ve şehit yakınlarına indirimli internet

süperonline taahhütsüz 25 mbit sınırsız 50 gb AKN 44 lira ödüyorum.

aykiz;

En doğrusu bu işte. Bununla ilgili mail attım şikayette bulundum aradılar. Neymiş bizim farkımız taahhüt yokmuş. Birde üstelik diğer firmalarıda arayıp geçiş yapabilirsiniz dediler. Yani bize mecbursun demek istediler. Aslında diğer aboneliklerle hiç bir farkımız yok. Onlar taahhüt verip bizimle aynı fiyata kullanıyorlar.

karatas_52;

Önemli olan internet 70 bizim 30 olması meselesi değil, engelli tarifemiz var deyip diğerleriyle aynı rakamları dolaylı şekilde bizden almaları. Gerçekten bir fark yoksa insanları kandırıp engelli tarifesi var deyip enayi yerine koymasınlar. Ben bunu tek tek hesaplayıp mail attım. 24 ayda ödediğimiz rakam taahhüt verip abone olanlarla hemen hemen aynı bizim farkımız ne dediğimde sizin sadece taahhüütünüz yok farkınız bu dediler.

Tivibu Ev veya Tivibu Smart'ta engellilere indirim var mı?

superonline 8 Mbs (50 gb AKN ) paketi engellilelere 44 tl den veriyor.Ttnet 8 Mbs (50 gb AKN ) yeni abonelere 44 tl den veriyor.Aynı ttnet aynı paketi engellilere 49 tl den veriyor ...bu yüzden engelli indirimi diye birşey göremiyorum.sadece adı indirim

açıklanan fiatın yarısı demeleri lazımki bişeye yarasın yoksa 1 lira 2lira bişe farketmez

indirim mi öyle bi dünya düzeni mi var :D

Superonline 24 ay taahhüt yapıyor engelli tarifesine, bana bunun bilgisini vermeden taahhüde sokmuşlar tesadüfen haberim oldu. Kocaman bir kandırmaca !!!

yeni yasa ile taahüde son verildi..ısrarcı olun ve taahhütsüze gecıs yapın..yada ıptal edın

indirim reklam başka bişey degil reklam yapıyolar engellilere indirim var diye gerisi hikaye millet oyle sanıyo araştırınca aslı ortaya çıkıyo ama insanın kafasında hep indirim muhabbeti kalıyo y

Çok zamanımızı almaz ilgili her yere bu konuda mail atalım. Kaybedecek ne var buda yasak değil ya. Teknoloji bakanlığı tib telekom bimer gibi mail yağmuruna tutalım. Hata sosyal paylaşım siteleri Basın gibi zaman buldukça aklımıza geldikçe.

Süperonline da engelliler için kampanyası var. telefon için bilmiyorum ama telefon hattı olması lazım adsl için.
40TL civarıydı. ben başlarda sorun yaşadım, yanlış tarife geçişi olmuştu. sonradan fark ettiğim için 6 ay kadar sürdü işlem
ve yaklaşık 3-4 aydır 20TL civarı ödüyon net için. engelliler için tarifesinde sözleşme de yoktu.
Eğer düşünürseniz sakın onlara emanet etmeyin. işlemler an an takip edin. sonrasında sıkıntı yaşamadım :)

sınırsızmı bu tarife 20 tl dediğin

evet. ama normalde 40TL civarıydı. ben yüksek fatura ödediğim için iadesini düşüyolar anladığım kadarıyla :)

tivibu da engelli indirimi yokmuş maalesef....

arkadşlar bence hangi arkadaşımız hangi internet sağlayıcısını kulanıryor ve nekadar ücret ödüyor ise buradan veya başka bir başlık altında paylaşır ise bir birimize fikir vermiş oluruz ozaman internetii değişmek veya yeni internet bağlatmayı düşünenlere yardımıda olmuş olur bilmem sizler ne düşünürsünüz

Üst Alt