Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli haklarını kısıtlayan iktidarı pretesto edelim

[SIZE=2]Partimiz Engelliler İçin Hayatı Daha Yaşanılabilir Kılmaya Çalışıyor[/SIZE]​

Partimiz engelli vatandaşlarımıza sayısal ve oransal olarak değil, hizmet merkezli sorumluluğunun bir gereği olarak kucak açmakta ve ilgi duymaktadır.

AK Parti İl Başkanı Mustafa BOYRAZ, engelliler haftası ile ilgili yazılı yayınladığı basın bildirisinde;
Parti olarak engellilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik ciddi çalışmalar yaptıklarından söz eden Boyraz, “Bilindiği gibi ülke nüfusumuzun %12,23'lük kısmını engelli vatandaşlarımız oluşturmaktadır. Bu oran yaklaşık olarak 8,5 milyon vatandaşımızı kapsamaktadır. Partimiz engelli vatandaşlarımıza sayısal ve oransal olarak değil, hizmet merkezli sorumluluğunun bir gereği olarak kucak açmakta ve ilgi duymaktadır.​

Partimiz programında, engelli vatandaşlarımızın insan onuruna yakışacak şekilde yaşamalarını sosyal devletin olmazsa olmazı olarak kabul etmiştir. Gerek parti olarak yaptığımız çalışmalarımızla, gerekse de Hükümetimiz nezdinde girişimlerimizle, tüm kesimlerin olduğu gibi engelli vatandaşlarımızın da sorunlarına ortak olma ve onlara hayatı daha yaşanabilir kılma gayretlerimizi büyük bir inanç ve kararlılıkla sürdürmekteyiz.​

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip etmek ve bunlara karşı çözüm üretmek maksadıyla Sosyal İşler Başkanlığı bünyesinde engellilerin de temsil edilmesini sağlamıştır. Bir yılı herkes gibi 365 gün olarak yaşayan ancak bu günler içerisinde çok sınırlı bir şekilde hatırlanan engelli vatandaşlarımızı, yılın her günü hatırlamaya yönelik çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlanmıştır. Bu doğrultuda engellilerimizin sorunlarının yerinde çözüme kavuşturulabilmesi gayesi güden bir teşkilatlanma modeli uygulanmaya başlanmış ve Özürlüler Koordinasyon Merkezleri tüm Türkiye'de tesis edilmiştir.​

Yine engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla da temaslarımız sürmekte, engellilerin sorunlarına çözüm üretmek için onlarla ortaklaşa programlar tertip etmekteyiz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle Engelliler Haftası vesilesiyle tüm hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Engelli vatandaşlarımız için yapacağımız çalışmalar devam edecektir” dedi.​

:):):)

yaşanılabilir kılmaya çalışıyolarmış ! :)

Evet Türkiyeden bahsediyo :))

Bu kişi AKP Tokat il başkanı. Kendi görev yaptığım gazeteden alıntı yaptım haberi .

Bende avrupa ülkelerinden bahsediyor zandetmiştim.sen mi görev yapıyorsun o gazetede,bak sonra görevinden olursun.

Haklısın arkadaş.sesimizi çıkarmazsak istediğimizi alamayız.En azından meclise gidip haklarımızın yeniden gözden geçirilmesi için kendimize muhatap bulmalıyız.ben ankarada oturuyorum.siz burda olmasanız bile isteklerinizi bana yazın. Lokman ayvadan randevu alıp görüşmeye gideceğim.bakalım beni muhatap alıp görüşecekmi. isteklerinizi göndermeniz için mail adresim anestezi18@mynet.com

MUSTAFA POYRAZ BEY TAM 1 SAYFA ACIKLAMA YAPMIŞ AMA ELE AVUCA TUTULUR 1 CÜMLE YOK ACIKLAMASINDA GEVELEMİŞ DURMUŞ.KOORDİNASYON MERKEZİNİ NAAPİM BEN POYRAZ BEY ENGELLİ HAKKINDAN BAHSET BİRAZ.BİZ KENDİMİZİ KOORDİNE EDERİZ SEN ÜZÜLME .ALLAHTAN MÜZELERE BEDAVA GİRİŞ KARTI VERECEZ DEMEMİŞ:rolleyes:

neyi isteyeceksin arkadaşım , geçiken adalet ;adalet değildir .hadi özürlüsün amennna gururunda mı yok barii gururunu .zedeleme . ayaklar altına alma . ;adalet istemek için gec kalındı . herseyin yeri ve zamanı vardır.

sonuna kadar hep bırlıkte bu baslıgın arkASINDAyız..bızde varız bu hayyat.

evet birşey yapmalı

ben sizofreni hastasıyım ve 10/10/2008 tarihinden bugüne emeli olmak için ugrasıyorum okadar zor ve agır işliyen şiştem varki bende ailemde bıkmak üzereyiz 3 cü hastaneye gönderdi bizi sgk kalan 2 hastaneden %80 rabor aldık halen yeterli görmedi diye yüksek kuruldam cevap aldık emeklilik için neredeyse 1 yıl dolmak üzere ailem ve ben yıldık vazgeçmek üzereyiz

sevgili arkadaşlar bazen uygunsuz hafıza kombinasyonları ve hatırlama sorunları yasıyorum mesaj yazmak için saatlercee hatırlamıya çalısıyorum

belki bu sitye birdha hiç giremiye bilirim amam bukonuda sonuna kadar destek veriyorum saygılar

arkadaşlar merhaba, hatırlarmısınız bilmem 9 kasım 2008 de ankarada alevi yürüyüşü olmuştu. Ben bi arkadaşıma destek olmak 1 kişi 1 kişidir düşüncesi ile o yürüyüşe katılmıştım, hoş bişey çıkmadı istenenler yapılmadı ama en azından tepkilerini gösterdiler.Bizlerde bunu yapabiliriz diye düşünüyorum ne kadar kalabalık olduğumuzu eğer oy vermezsek ne kadar fark edeceğini göstermek adına bence denemeli.Böle burda kendi aramızda konuşarak bi yere varamayız.Hak verilmez alınır . Her ilden otobüs kalkmıştı yüzlerce otobüsle ankaraya girmiştik ve inanılmaz bi gün olmuştu bizde denemeliyiz hatta 10 kasım a yakın zamanda yapıp Atamıza şikayet etmeliyiz bunları.yakın zamanda rapor oranlarını düşüre düşüre engelli , özürlü diye bişey kalmıycak geçende bi sitede bürokratların aldıkları maaşları gördümde dudaklarım uçukladı valla gerçekten uçuk çıkttı, yok böle bişey emekli 630 liracık için yıllarca çalışıo maaşları 8000 liradan başlıyo yuh ki ne yuh bütçe açıkmış tabi açık çıkar al sende emekli kadar maaş bütçe açık çıkmasın.maaşlar düzelcekmiş varmı inanan varmı güvenen bence hiç bişey düzelmicek biz böle 3 kuruşla yaşamaya devam etcez.sevgiyle kalın.

Ekonomi her geçen gün kötüye gidiyor. Bizler bu durumdan daha çok etkileniyoruz. Zaten kısıtlı bir yaşantımız var. Bunlara ek olarak garip yasalarla daha da kısıtlı bir hayat var önümüzde. Bizler de gelişmiş ülkelerdeki engelli kardeşlerimizin standartlarına kavuşmalıyız bir an önce. Tepkimizi koyup mücadele etmeliyiz. Ağlamayan çocuğa meme vermezler.

eğer olacaksa bütün illerde aynı tarih ve saatte yapılmalı ki sesimizi birlikte duyuralım. ben şahsen istanbul da oturduğm için, istanbul - beyazıt semtini öneririm.

ama çözüm yerı ankara birde dikkatimi ceken konu site yönetımi hükümetl ile beraber mi calısıyorlar hıc bu konuya yazanı gormedim iyi veya kotu bir goruslerı vardır sanırım

Bu site büyük filan değil, çokta abartmayın. Hem protesto, eylem vs gibi aktiviteler içinde uygun değil. Hiç birşey de bildiğimiz yok... Daha vergi indirimi konusunda anlaşamıyoruz. Nasıl alınır? nerden alınır? Bir büyüğümüzün dediği gibi; "burası sanal paylaşım yeri." Ondörtbin üye ve aktif yirmi otuz üyeyle büyük olunmaz. Gezmede, tozmada, yemede, içmede bile toplanılamayan bir ortamda iktidarı protesto etmek mi? Hem bu partiye ya da partilere biz oy vermedik mi? Çekirdeklerimizi çitleyelim ve herkes kendi öyküsünü yazsın "o an'a". Hem daha iyi vakit geçiririz, hemde egolarımızı şişiririz.

Üst Alt