Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli hizmetlilere bir üst kadro için baskı oluşturalım

ZAFERKEN

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 03122045000 bu numara akparti genel merkezinin.Bu numaradan sosyal politikalar başkanlığına baglattirilip mağduriyetimizi anlatalım.Konumuz hakkında kimsenin bilgisi yok.Bu şekilde oradakilerinde bilgisi olsun.Daha çok telefon daha çok bilgi sahibi olunulmasidir.Arkadaşlar yardımcı olmayacaklar lütfen yorum yapmayarak önümüze set olmasınlar.

Arkadaşlar bu konunun her zaman destekçisi ve takipçisiyiz

Herzaman destek hem telefndan hemde sosyal medyadan elimden geleni yapiyorum

Arkadaşlar birde bu engelli koordinasyon merkezinin sorumlusu var.Konya milletvekili Prof.dr.Hacı Ahmet ÖZDEMİR. TBMM makamının telefonu 0-312-4206038 ve 0-312-4206039 .Bu vekilimiz bizle ilgilenebilir.

Engelli derneklerinin, yardımcı olmak için yarış halinde olduklarını düşünüyorum

Derneklerin kurulma amaçlarının bu yönlerde olduğunu düşünüyorum

Daha bu sayı az dostum.Çığ gibi büyüyeceğiz.Yavaş yavaş

engelli hizmetli olarak atanan arkadaşlara memur kadrosu verilsin bimere yazalım

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Ben cimere yazdım daha cevap yok.Üç bilinmeyenli denklem gibi.Cevabı zor bulunuyor.

Sn.Hacı Ahmet ÖZDEMİR'e saat 10:00'da Twit çalışması.

Arkadaşlar bugün saat 10:00'da Ak parti Konya milletvekili Engelli koordinasyon merkezi sorumlusu Hacı Ahmet bey'e ENGELLİ'den hizmetli olmaz diye twit çalışması yapacağız.Katilmak vede destek vermek isteyenleri bekleriz. Twit adresi: @haozdemir

hocam numarasını vereyim arayın boşune ne uğraşıyorsunuz

TBMM makamını aradık .Genel merkeze Fax çekin diyorlar.Genel merkezi arıyoruz bu seferde haberimiz yok diyorlar.Şansimizi bu seferde sosyal medyada deneyelim.Siz isterseniz yinede verin.Birde o şekilde deneyelim.Gerci telefona kendisi çıkmaz ama her yolu deneyecegiz.Sesimizi bir şekilde duysun.

tanerbudak arkadaşım mesajını aldım cevap yazdım ama mesaj kutun dolu olduğu için cevabını göndermedim.Tesekkurler arkadaşım.

az önce konu ile alakalı bir tweet attım vekile.
"3. dönem toplu sözleşmenin 19. maddesinde itfaiye grubu YH personelinin GİH sınıfına geçmesi imza altına alınmıştı. aynı hak şehit ve gazi yakınlarına da tanındı. bu haktan yararlanamayan sadece engelliler. sayın vekil bu konuda engelli kardeşlerinin sesi olmalıdır" diye yazdım..

ne gibi müjde verecekler acaba?
Hayırlısı☺

olabilir hizmetlilere memurlu gelebilir kaçamagı yok

Aslında bir gerçek daha var, engelli hizmetli arkadaşlarımız (GİH) ve eğitimine uygun olarak (VHKİ) geçmiş olsalar EKPSS girecek kişi sayısında yarıya yakın düşüş olacaktır, bu yeni sınava girecek kişiler için moral ve motivasyon açısından çok verimli olacaktır

sanmıyorum ben engellihizmetlileri memur yapacak bir hamlede bulunacağına inancım yok .görürsünüz sadece lafta kalacak yine

Üst Alt