Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli hizmetlilere bir üst kadro için baskı oluşturalım

Yakında önemli bir khk geleceğini Bekir Bozdağ söyledi ama bununla ilgilimi bilmiyorum

bizleri bir üst kadroya yükseltmek istemiyorlar bu açık bir şekilde anlaşılıyor bu sorun yaklaşık 4-5 yıllık bir sorun dile getireilen bir sorun araştırısak internette görürüz .bu zaman zarfı boyunca söyledikleri tekşey çalışmalar devam ediyor 4-5 yılldır çalışmalar bitmedi :) bu zaman zarfında millet ülke kuruyor o yüzden inanmıyorum .

Arkadaşın dediği çıkarsa güzel bir şey.Bu konuyu halledecek Aile bakanlığı

çoğu kurum her 4-5 senede bir görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı açıyor.sınav yapmıyor diyen yalan söyler,1-2 kurum dışında.her senede sınv yapacak halleri yok.4-5 sene normal.kazanamıyorsanız hatayı kendinizde arayın.

Engelli hizmetliliği yapamazmış,peki memurluğu nasıl yapacak.hizmetli kadrosu kaldırılsın,işleri taşeron yapsın,taşeronda kadro istiyor.kadroya da geçincede aynı şekilde,taşeronlarda başlayacak aynı şikayetlere.
kurumların çoğu sınav yapmasa anlarız.
duygu sömürüsü ile ,kimse biryere varamaz.

[FONT=sans-serif]MHP [/FONT][FONT=sans-serif][FONT=Arial]İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu tarafından verilen bir kanun teklifi var. Kanun teklifinde, [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif]Yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan devlet memurlarının genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesini ve mevcut durumdaki yardımcı hizmetlilerin sıkıntılarından bahsediyor. Kanun[/FONT][FONT=sans-serif][FONT=Arial] Teklifi görüşülmesi amacıyla 30 Kasım 2017 günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna gelmiş

[/FONT][/FONT]
Yardımcı Hizmetler Sınıfındaki Memurların Kadroya Alınması TBMM'de!

https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_donem=26&p_sicil=7126

kesınlıkle arayalım arkadaslar haklarımızı savunalım zıra bızım haklarımız baskalrının es dostlarına nasıp oluyor :S

kesınlıkle arayalım arkadaslar haklarımızı savunalım zıra bızım haklarımız baskalrının es dostlarına nasıp oluyor :S

burdan yazıyorum engelli hizmetlilere memurluk gelecek fakat kafama takılan lise düzeyi deyip 3 yıl şartı koyabilirler geçen sefer şehit ve gazi yakınlarına lise düzeyine memurluk gelmişti 3 yıl şartı vardı
bu 2 ci gazi ve şehit yakınlarına müjde verildi bu sefer gazilere sadece ilkokul lise fark etmiyor hizmetli olanlar memurluk geldi +ilkokul seviyesi hizmetli kadrosu memurlukla degiştirildi

Okadar sesimizi duyuralim dedik tag açtık tt olalım bizi görsünler duysunlar dedik hangi biriniz me yazdı ki Allah aşkına!böyle kendi aranızda bos bos yazın belki duyarlar sesimizi.bu şekilde takılmaya devam ederseniz mağdur olmaya amirlerin usagi olmaya devam edeceğiz!

bu dediğiniz şahıs hiçbir şeye yaramaz. ben daha önce kendisine ulaştım işimle alakalı sıkıntım vardı. adam sadece laf üretiyor. aradığında dersin ki tamam bu işim oldu. hiiççç alakası yok oysa ki..

oLNDBKGUPzCoNCb-800x450-noPad.jpg

Yardımcı hizmetlerin GİH'e geçişi Başbakana iletildi.

Bugün EKPSS atama töreni sırasında yardımcı hizmetlerde çalışan bir arkadaşımız engelliden hizmetli olmamasının sebeplerini başbakana iletmiş.Başbakanda çalışma bakanına durumu halletmesi amacıyla arkadaşlarla görüşmesi amacıyla randevu verecektir.Bazı arkadaşların zoruna gidecek olsada engelli yardımcı hizmetler sınıfı kalkacaktır.Bu arada engelli bireylerin oluşturacağı bir engelli sendikası çok yakın bir zamanda kurulacaktır.Bugünkü talebin duyulması engelliler için bir başlangıçtır.Devamı gelecek.Engelli bireylerin yükselmesini istemeyen arkadaşları birazcık üzeceğiz ama kusura bakmasınlar artık.Bizi izlemeye devam edin.Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Üst Alt