Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli İstanbul Kart'a vizeleme işlemi gelen var mı?

Degerli Istanbulkartli, ücretsiz ulasim hakkinizin devami icin rapor bilgileriniz sistemimizde güncel olmalidir. T.C. Saglik Bakanligi Ulusal Engelli Veri Bankasi'ndaki raporunuz güncellendikce rapor numaranizi bize iletmeniz gerekmektedir. Rapor numaranizi güncellemek icin ISTRPR bosluk T.C. Kimlik No bosluk Rapor No yazip 6235'e SMS gönderebilirsiniz. Hata almamak icin SMS'e istenen bilgiler disinda rakam veya metin yazmayin. Iyi günler dileriz. ALO 153/BELBIM AS Mersis: 0162004473000018 B002

Dün bana böyle bir mesaj geldi.raporum ulusal engelli veri bankasında kayıtlı mesajda istenilenleri 6235 e gönderdim henüz bir yanıt verilmedi. Aynı durumda olanlar var mı ?

Can sıkıntısından dolayı Boşa uğraşıyorsunuz sistem günü geldiği zaman kendi uzatıyor uzatmasada metrolarda ki kart okuyucularına kartınızı okutun bu kadar hadi onuda yapamadınız meydanlarda ki 1bb nin 153 bürolarına gidin onlar yapıyor

6235 e mesaj atın 2 dk sonra vizeleme mesajı geliyor 1 yıllık

@CİCEK6223, bana hemen geldi vizeleme mesajı kontrol et bence harf rakam hata olmasın

30.06.2026 da gününüz geldiğinde kendi uzatacak rapor sürekli ise...
Onun dışında raporunuz ulusal engelli veri tabaınında yoksa sistem güncelleme yapmıyor. Raporunuz eski ise ve E-NABIZ sistemnide yok ise yapacağınız şey bir dilekçe ile raporu aldığınız hastaneye gidin ve enabız sistemine raporunuzu işletilmesini isteyin...

metro içinde bakiye yükleme cihazlarında artık vizeleme yapılmıyor artık güncelleme turnikeden geçerken olacak şekilde ayarlanmış raporunuz sürekliyse panik etmeyin...

Olası bir sorunda elinizdeki Bakanlıktan çıkardığınız Engelli Kimlik Kartı İle geçiş sağlıyorsunuz...

Her sene aynı tarihte bu mesaj geliyor yine geldi 5 yıldır geliyor İBB den mesaj raporum eski olduğu için de sistemde gözükmediği için güncelleme yapamıyorum 10 yıl önce ücretsiz bir fark çıkartirken engelli kimliğim ile çıkartmıştım şöyle ki 5-6 yıldır bu mesaj geliyor her yıl düzenli olarak ancak hiçbir şey yapmadan güncelleme yapmadan halen bu kartı kullanıyorum turnikelerden geçiyorum turnikeden geçerken ki tarihi eski yılı gösteriyor ancak kart okutunca rahatlıkla geçebiliyorum

Gecen perşembe günü İstanbul / Beyazıt meydanda İBB danışma bürosu gibi bir yer vardı Yanımdaki arkadaş, bak burada vizeleme yapabilirler dedi. Mekana girdik ; görevli bayan kimliğimi istedi. Ücretsiz akbil kartını da tarayıcı scanner gibi bir makineye koydu 2 dakika içinde vizeleme işlemi gerçekleşti.

Üst Alt