Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Kalca cikikligi...bu ruh meselesi.bunu sen anlarsin.ama emin degilsin bence...dedigim gibi yasamadan bilemezsin herseyi...ama onsezilerin bilir.anladin bence ? Cok da programli etkilenerek gitme , ruhuna sor o bilir canım...
merhaba ben de doğuştan kalça çıkığı sol ayağımdan 6 santim kısa olan biriyim 21. yaşımda evlendim eşim de on yaşından bu yana tip 1 şeker hastası yirmi yıllik evliyiz evlendiğimizde sadece benim engelimdi göze çarpan ama eşim sağlam görünsede benden daha zordu hayat şartlarda tabi çok yoruldum ve yıprandım sadece sevgi yetmiyor yani bakıyorum bazen içimden geçen eşimin işte şeker hastası olmasaydım seninle niye evlenirdimki diye düşüncelerini okur gibi hissediyorum
hiç bir zaman bana elimden sen tuttun bende senin elinden demedi evlendikmi evlendik hep arkasında durdum tek basımızaydık aman yanlız başına borca harca dalıp sinir sitres şekeri çıkmasın sağlığı bozulmasın diye beraber çalıştım yıllarca sskasız ev işlerinde çocuk bakarak halada devam ediyorum ev aldık köye ev yaptık borç yok harç yok eşimde kdv emeklisi oldu ünüversite1egiden engelsiz bir kızımız var 18 yaşında eşim şu an üç haftadır yoğun bakımda şeker 700 lere çıktı düzenleme yapıyorlar doz ayarları felan ev iş hastane mekik dokuyorum ama hala allah razı olsun deyip te elimden tutmadı hiç bir zaman hala yanlızım bana varlığını sevgisini hissettirmedi ben çok sevdim halada seviyorum tabiiki ama nolurdu sağ salim biriyle evlenseydim sever şevkat gösterirmiydi bilmiyorum ama iki engelli olacak iş deil birinden biri sahip çıkabilmesi için diğerine engelsiz olmalı bencil olmamalı ayağı kırılmıştı üç ay önce şimdi sağlam ayağım ağrıyor üstüne hep zorladığım için diyor bende diyorum
doğduğumdan beri tek ayağımın üstündeyim birde beni düşün hiç aklına geliyormuyum sadece evet demeyle yetiniyor mevla hayırlısı neyse onu nasip etsin olacak oldumu sapa sağlam da olsa her birey engelli adayı dayımın bir sözü vardı bir pazara gidersin sebze meyve alırsın gözün görerek çürük meyvayı sebzeyi almassın eve gelir kesekağıdını açarsın çıkan çürük senin şansına kaderinedir ama sen gözün görerek çürük meyvayı alıyor yapışıyorsun demişti iki ucu pis değnek bizimki sağlam olsan dert engelli olsan dert biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
Bende "sağlam" diye tabir ettiğimiz bir eşe sahibim. Önce yaradanım sonra benim isteğimle olan bir evlilik. Kişi engelli veya değil kendine ne kadar sevgi saygı duyuyorsa o denli sağlam değerler üzerinden yola çıkar ve tabiki engelliyle sağlam evlenebilir, evlenmelidir.
Engelliyim ,engelsiz biriyle evliyim . Dert etmeyin anı yaşayin tadini cikarin . Yarin kime ne getirir bilinmez . [emoji6]