Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadroları için sessiz kalan Bakan İslam'dan şehit yakınları gazilere müjde

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, 6 bin şehit yakını ve gaziden 3 bininin bu ayın 22’sinde, diğer kalanın ise 2 ay içerisinde devlet kurumlarında istihdam edileceğini söyledi. Hayırlı uğurlu olsun.

Peki BakanA yşenur İslam neden böyle vurdum duymaz davranıyor, neden engelliler için sessiz kalıyor...? acaba zorla mı bakanlık yaptırılıyor çok merak ediyorum...

Engelliler Sitesi - Bakan İslam: İlk kura 22'sinde yapılacak

Tepki, şehit yakınları ve gaziler için verilen müjde değildir aman yanlış anlaşılmasın, hayırlı uğurlu olsun kadroları, sevinmeyen vatan hainidir. aman ola başlık farklı yöne çekilmesin...
Tepkimiz, bu bakanın engelli adına sessiz kalması, vurdumduymaz tavırları... aylar geçmesine rağmen tercihlerle ilgili tek söz söylememesi, kılını kıpırdatmaması, Fatma Şahini mumla aratması... engelli antipatisi mi var acaba? ya da zoraki mi oturuyor o koltukta? Allah a havale ediyoruz.

Son düzenleme:
kolay değil babayı şehit vermek babasız kalmak.
benim babamda polis ona birşey olacağına sağlam kalmasın kolum bacağım.

arkadaşlar çok hassas bir konu bir tarafta şehit evlatları canından can gitmiş yürekler bir tarafta zaten hayatta insanlar yüzünden 10-0 geri başlamış engelli bizler benim babam da polis memuru ama Türkiye Cumhuriyeti şehit yakınına da engellisinede bakabilecek güçte ülkemizde memur eksiği zaten fazlayken ve ihtiyaç sahibi çok iken çoğunluğun alınması lazım Ayşenur İslam biraz sessiz bir bakan sayın Fatma Şahin gibi değil ama beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok maalesef

yazık aslında sevinmemiz gerekirken bizi üzen hatta kahreden bir haber olarak yorum yapmak beni yaralıyor bir kısmı görmekten gelmek ne demek ayşenur islamoglu

elbette sehıtlerımız ıcın ne yapsak azdır lakın bızlerde ıssız gucsuz ınsanlarız bızde zor durumdayız bızler ıcınde boyle bı yuksek alım olsaydı 3260 kısı alıncak kım yerlesecekkı artık kafayı yemek uzereyım yerlesmesem ne yapcam gıne zor arkadaslar allah kımseyı ıssız bırakmasın :(

Bu haberin engellilerle ne alakasi var...sehit ve gazi yakinlari alinacak diyorlar ,simdi bu haberin bize zarari nedir acilimini ney bilen var mi..?

konu şehit yakınlarının memur olma sorunu değil tabi olsunlar onlara bir lafımız yok..aslında konu ayşenur islamın engellileri umursamaması..mesela bir çok sitede ayşenur islama engelllerden büyük sitem var...ve fatma şahin kadar duyarlı olmadığı konuşuluyor....

Şuanki aile sosyal bakanı fiyasko zaten engelli alımları onun umrunda bile değil engelli alımlarının şehit gazi yakını alımlarıyla ilişkililendirmemesi lazım ama genede insan diyorki hani bizim kadrolardan biraz orayamı gitti eğer öle birşey varsa hakkımı helal etmiyorum onların kadrosu ayrı bizim kadromuz ayrı olması lazım şu an dpbnın elinde 6500 kadro varmış fakat 3500 yayınlıyacakmıs zaten bununla alakalı görüşmeler yapıldı umarım güzel haberler alırız.

aslında engelllilerin tepkilerini ayşenur islama göstermek için ayşenur islam istifa kampanyası başlasak iyi olurr...en azından sitemimizin ne kadar büyük olduğunu kavramış olurr

6500 ilk sınavın birinci ataması kadar bir kadro...bu kadroyu iki yıla yaymaya çalışmak rezalettten başka bişi değil

sayın fatma sahını mumla arıcaz en azından onun zamanında cok alım oluyordu

Imza kampanyasi vardi gonderdik nereye gitti o imzalar bos yani neye imza attik bell deil engelli kadrosu artirilsin adi altinda imza bosa atmisiz..arkadaslar secim var biri cikar engelliler uzerinden prim yapar,biri cikar sehit ve gazi uzerinden prim yapar siyaset bu adamlar isi biliyor,ben bizzat biliyorum akp nin cemaatle cok cok iyi gizli cemaatler var onlarla isi goturuyor idda ediyorum bizzat sahidim arasinda olanlari..

Ya bakın şehit ve gazi dedikleri zaman daha çok ses gelir yani reyting anladınızmı hepsi bu. Engelli ne

Şehidi veya onun evlatlarını düşünen falan yok.Açılım denilen bölme işlemini daha iyi rahat gerçekleştirmek için şimdi şehit yakınlarına istihdam diyorlar..Daha önce neden böyle birşey olmadı da Cumhurbaşkanlığı seçimüstü oluyor.Bunlar hep tezgah..Biz şehit annelerine bu hükümetin nasıl tazminat ödettitdiklerini iyi biliyoruz.Şehit yakınları hakkettiklerini hiç alamadılar..Onlara can feda...Konumuza gelince...27 bin açıktan 6 binini düşün...bize artık 21 bin kadro kaldı...hem şehit yakını hem engelli personel alımını çok yapamayacakları içinbu atama en fazla 3-4 bin kişilik olacak...Kısacası geçmiş olsun...medyaya ,milletvekillerine mesaj attım...üstüme düşeni yapmaya çalışıyorum.Ama çok zor artık...Bu hükümete oy verirsem elim kırılsın...Teröriste boyun eğdiği ve koltukları uğruna her türlü çirkinliği yaptığı için bundan sonra oy yok....!

Toplum olarak her konuda ayrışmış durumdayız....BaRi burada bu konuda birbirimize karşı açılım yapmayalım canlar.

Ben bu partiye oy vermedim dolayısıyla bi beklentimde yok içim rahat herşeyi oluruna bıraktım allah nasip ettikten sonra rte kim diyerleri kim yeterki allah hayırlısını nasip etsin amin...

Tepki, şehit yakınları ve gaziler için verilen müjde değildir aman yanlış anlaşılmasın, hayırlı uğurlu olsun kadroları, sevinmeyen vatan hainidir. aman ola başlık farklı yöne çekilmesin...
Tepkimiz, bu bakanın engelli adına sessiz kalması, vurdumduymaz tavırları... aylar geçmesine rağmen tercihlerle ilgili tek söz söylememesi, kılını kıpırdatmaması, Fatma Şahini mumla aratması... engelli antipatisi mi var acaba? ya da zoraki mi oturuyor o koltukta? Allah a havale ediyoruz.

arkadaşlar inanın ki kahrımdan ölüyorum kendim kanser hastasıyım yeni kız cocugum olucak inş ama inanın ki psikolojim bozuldu ya nedir bu ben şehit yakınları alınıyor diye üzülmüyorum alınsın ama demek istedğim şu neden bu ülkede sureyeliler filistin öğretmenler memurlar işçiler taşeronlar geziciler dikkate alınıyorda neden bizi kimse tınlamıyor baksanıza nekadr zaman geçmesine rağmen ses yok kımse cıkıp açıklama yapmıyor neden be biz insan değilmiyiz bizimde yaşamaya hakkımız yokmu ama hep diyorum gelin eylem basın açıklaması yapalım hele bi ıkı basında geldı mı bakın bu cumhurbaşkanlılığı secımı oncesı verılıyor mu 7000 kadro ama kımse yanasmıyor yanasanlarda saman alevi gibiler tamam hayda huyda diğer bakıyorum biri yazıyor şu bakanın danışmanı dediki sakin olun inanın bize diyolar herkes susuyo yapmayın etmeyın bız ancfak kendımız kendımıze derman oluruz yoksa bu gıdısle vallah kı hep bole yazar dururuz

Bunlar reklam kokan hareketler tam seçim oncesi bak biz şehit yakinlarini işe aldik diyecekler

Ayakkabı kutularında trilyonları saklamak dururken senin benim gibi engellileri mi düşünecekler... Bu ülkenin zenginliği başka hiçbir yerde yok yönetemeyenler utansın. Şehit yakınları başımızın tacı onlara helal olsun...

Üst Alt