Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kişilerin mevzuat değişikliği önerisini TBMM'ye sunmak

jackfor

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Sayın engelli arkadaşlarım merhabalar, engelli mevzuatında sizinde bileceğiniz gibi mevzuat çok katı ve sıkı uygulanıyor. Ben yazılı ve direksiyon sınavını geçmeme rağmen doğuştan her iki el başparmak eksikliği nedeniyle F tipi(traktör) ehliyeti alabiliyormuşum mevzuat böyle diyor herhangi bir şekilde fonksiyona vs bakılmıyor bende TBMM Engellilerin Sorunlarını Araştırma Komisyonunda çalışmalar yapan Milletvekilerine mail attım bir Milletvekili dönüş yapıp sorunumu toplantıda dile getirmek istediğini söyledi bizim gibi engelli bireyler hayat zorken dahada zorlaştırılmamalı benim gibi katı ve sadece madde üzerinden herhangi bir fiziksel test yapılmadan ilerleyen mevzuata yönelik çalışmalar yapılmasını isteyen arkadaşlarım Engellilerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Sayfası buradan mail veya e devlet aracılığıyla görüş bildirebilir hepimiz sesimizi duyurmak zorundayız.

Yalandan kurulmuş tırışkadan site, sayfa engelli emekliliğini kaldırdı baştaki zat. Önce emeklilik hakkımızı geri versin diğerlerine sonra bakarız.

Üst Alt