Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı alıp bankalara borcu olanlar dikkat!

derbeder47

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
49
engelli maaşı alıpta bankalara borcu olanlar dikkat edin engelli maaşınızı sosyal karttan yada içeriden çekin
benim bir arkadaşımdan borç aldığım paraya çöktüler 1450 küsür lirama çöktüler hemde ptt bank hesabıma çöktüler goya borcum 10 yıla yakın zaman geçti zaman aşımı falan hikaye borç silinmez aman dikkat edin bilginize...

dediğim gibi en sağlamı sosyal karttan yada içeriden çekmektir

@67m ne demek bizim başımıza geldi maksat başkasının başına gelmesin bu arada geçmiş olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: 67m
@derbeder47,
Senin 1450 lirana durduk yere neden çöktüler ? Kredi kartın asgari tutarını / ihtiyaç kredisi taksidini ödemeyip geciktirme gibi bir durum var mı ?

10 yıla yakın zaman geçti dediğin borç ödenmedi mi ?

işin garip yanı hesabıma haciz koyan postanenin kendisi
demekki sosyal karttan ptt bank hesabıma aktarsaydım paranın
hepsine çökeceklerdi

@Descartes cartes ben yaklaşık 10 yıl evvel sadece bir ay sigortalı gözüktüm diye
her yerden kredi kartı falan verdiler zaten çalışırım öderim dedim sonra çalışamadım
istifa ettim ama 10 yıldır peşimi bırakmadılar en sonunda çorba parası kopardılar benden

Son düzenleme:
@derbeder47,

O zaman burada , sen haksızlığa uğradın gibi bir durum yok. Çalışırım , öderim diyerek borç yapmışsın ama geri ödeme sağlamamışsın.

Bankalar , bu durumda kim olursa olsun peşini bırakmaz. İstifa veya emeklilik de borçtan muafiyet gibi bir hak sağlamaz

Son düzenleme:
potanedeki memur sosyal karttan engelli maaşını çek ona haciz yok dedi zaten
dediğim gibi en sağlamı sosyal karttan yada içeriden çekelim arkadaşlar
bu sözüm borcu olanlara saygı ve sevgilerimle...

Benim anladığım kadarı ile adamlar senin parana çökmemiş sen 10 yıl boyunca adamların parasına çökmüşsün onlarda ilk fırsatta tahsilat yapmışlar.

@Polmiks benimde anlamadığım 10 yıl boyunca hesabımdaki gelen giden paraya
karışmadılarda 10 yıldan sonramı akıllarına geldim bu kötü oldu en azından arkadaşlarımdan
borç alıp veriyordum artık bunu yapamiyacağım

Üst Alt