Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli maaşı eylül 2013 tarihinde zamlı mı olacak?
Arkadaşlar bi sorum olcaktı
bizim burda bi tanıdığım var 7 8 ay önce başvurmuş
2022 maaşına 1 ay önce gitmiş sormuş onaylandı demişler
gidip sor diyom toplu para nerden alıncak diye gitmem sormam diyo ptt den maaşını alcan demişler yani sorum şu toplu para nerden alınıo
ben ziraat bankasından almıştım 2 3 sene önce
dua20 o senin alacağın toplu maaştır .yani sadece sen büyük miktar alacaksın .ama yanlış duymadıysan gerçektende eylülde çok farklı maaş vereceklerse bu süper haber
abi allahın hikmeti telefonda acıkcası bana söylendi toplu maaş verilcekmiş hatta kadın bana dediki benim niyetim farklıydı maaşımda artış varmı dedim o bana dediki
var hem 5 aylık bi maaş alacaksınız -^^haberniz olsun dedi^^durduk yere laf cıkarmam özmem gerek yok bence cünkü bakın mnatık şurda kalem abla gibi düşünün memulara ne yapılırsa bizlere yansıyor onlar bayramdan önce maaş alacaklar bizlerede var ozaman degilmi abi
toplu maaş olarakta ben zaten 1200 falan alıyorum bana 5 aylık alacaksın dediler 6 aylık demediler oda ortalama 1900 falan yapıyor degilmi
6 aylık dese 2400 gelir onu yapmazlar ben toplu 753 lira almıştım maaşım 1175 1900 geliyor dogrumu abi hesap yapsand cok sevişnmcliyim
TOPLU maaş derken ben toplu maaşımı aldım martta emekli oldum onumu diyosun
arkadaşlar aldıgımız paraları devlet kıltüy çıkarıp zorla veri yor iki ayda fazladan alınacakdiye hurafelere ben inanmıyorum yazılma dan cizilmeden kimse kimseye kusura bakmayın devlette olsa bir kuruş fazla vermez helede iki maaş birden omemur kesin dalga geçmiştir öyle bir şey olsa basında sitelerde boy boy reklamı olurdu
Bende bir başka başlık altında durumu izah etmeye çalışıyorum.
Çok zor hele son yönetmeliği gördükten sonra onca şikayet ve baskıya rağmen halen diretikleri yönetmeliğe bakınca mevcut maaşları ödememek için elinden gelenleri yapanlar birde tutup fazladan ödeme yapacaklar rüyamda görsem inanmam
hele formda daha ne yazılarvar bu arkadaş iki maaş fazladan alıcagız diyor dünki arkadaşlar daha yüksekten uçup evlenecek engelli çiftlere 15er binlira + tokiden ev veriliyormuş aslı varmı diyorlar biri salıyor sonra saalıyanda sallamayanda herkes inanı yor pes yani
Ne diyebilirzki
Bu ve diğer her konuda resmi bir açıklama yapılmadan söylenen her laf boştur.
Burada konya hakim ve takip eden onca arkadaşımız varken tutupta millete hayal kırıklığı uğratacak boş bilgi sadece zarar verir.
Vebalide büyüktür.
tamam bu ay zamlı maaş alcaz ama benim ilk maaş bellide olmaz bana kendi yetkili kendi öz hesbaımdan söyledi 2 aylık fark alıcaksın diye haberin olsun dedi peki dedim tşk ederim dedim
dua 20 yazdiklarina dikkat ettimde bir yerde bes maas vercekler telefon ettim diyorsun bir yerdede iki aylik fark alacaksin dediklerini yazmissin karisiklik ta burda diye tahmin ediyorum sana soylenen sanirim maas farki yoksa oyle bes maas falan hikaye mumkun degil..
hikaye mikaya benim sorunum değil açıkçası ben haberdar ettim telefon konuştuklarımı yalanamı sayayımda yalan konuşayım yalan haber vererim ben kendi hesabımı kontrole ettirdim benim ilk maaşım yeni yönetmenlik yasasına göre düzenlenme olmuş bende sonrası bilmem
arkadaşlar öle bişey varsa çift maaş vereceklerse bunu daha önce bu konu nasıl açılmadı bu bence uydurmam mı ? bilemiyorum bunlar bizi kandırma çabasında