Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı eylül 2013 tarihinde zamlı mı olacak?

Arkadas ne lafdan anlamaz insanlarsiniz. Biriniz uyduruyor digeri hala inanmakta ısrar ediyor. Bana iki aylik zam ile verecekler diyen sahsa anlatmaya calistim anlamıyor adam. Maas arti iki aylik fark demişler buda maaş arti 2 aylik zam anlamis. Bu konu çöpe gidebilirmi yada direk silinsin lütfen gördükçe geriliyoru

MertAta konuya çoğul bakmışsın bir kişi konuyu anlamamakta ısrar ediyor.
Gerekli açıklamaları yaptığımız halde öle değil böyle diyor ve ısrarına devam ediyor cevap çok basit eylül maaşlarına 15 gün kaldı alacağı miktar kendisine en güzel cevap olacaktır.

Lütfen yalan haberlerle engelli kardeşlerimizi kandırmayın ercan akıllı ol anneleri karıştırma anneler dünyanın en değerli varlıkları bide bu forumda sözüne inanılıp güvenilir 3 kişi var bi melek abla bide mehmet abi ile uğur abi gerisi hiç bişeyden haberi yok hayal mahsülü ?

iyide biz sadece 1.209 tl aldık yani çift maaş olsaydı 2.400 tl olması gerekirdi yok öyle bir şey

hacer demirbilek;
anneminkide %83 peki o niye 1.205 tl aldı

bende baktım 10 bin tl yatmş yarısını dağıttım yarısınıda sakladım varmı ihtiyacı olan gönderebilirim

Üst Alt