Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşına zam yapılır mı?

engelli olmamız devletin suçumu
sizin amacınız siyaset

hastane ilaç yol parası vermiyoz daha bi çok indirim var engellilere
devlet ne güzel bize yardım ediyo çeşit çeşit demiyonuz
siz bu siteye yazı yazarken heralde sekreterinize yazdırmadığınıza göre elleriniz sağlam olsa gerek
yani çalışabilirsiniz ayaklarınız sakat olsa evde bakım alırsınız oda emekli maaşı kadar
siz fazla para alıp rahat yaşamanın hesabını yapan avaralarsınız
yani devleti kötülediğiniz için ben yazıyorum ben aksine devletimize şükrediyorum

2020 temmuz engelli maaşları ne kadar olacak

arkadaşlar 2020 temmuz maaşları enflasyon farkı ile ne kadar olacak sizce

mirhat

sana ne desem boş.... sen git odun taşı çay servis et aklının ermediği işlere girme.. insan kendinin de aldığı bir parayı hakkını savunan bir insana laf yapacak kadar gözü kör olmasın insanın.. senin gibi gereksizler bu ülkede oldukça öyle neyse kime ne anlatıyorum..

Son düzenleme:
engelli olmamız devletin suçumu
sizin amacınız siyaset
kirayı ödeyemiyor insanlar metro da mı yatsın? Allahtan bi gss 80 lira paramızı ödüyor ilaç alırken yine fiyat farkı muayene parası ödüyoruz koskoca 500 LİRAMIZLA senin yaptığın siyaset ben hangi parti olursa demeyen şerefsizdir adamlar ekmeği zor buluyo siyaset mi yapacak benim durumum iyi zaten ben senin gibi sadece kendimi değil 500 lirayla geçinmeye çalışanları düşünüyorum kira 1000 lira 1500 lira bu ülkede kışın hiç yakmasa doğalgaz geliyo 150-200 lira elektrik yine aynı su telefon faturayı ödeyemez insanlar 500 lirayla nasıl geçinsin insanlar çalışmasından sanane çalışamamasından sanane burda kendin dayamışsın sırtını heralde boş yere savunmazsın sen işine bak günlüğü 15 lira ya adam çocuğu olmasa eşiyle kendine 15 liraya karnını doyuramaz şükrediyormuş beyfendi hadi abicim hadi... dolaşma bu forumda

sensin gereksiz insan devletin imkanları bunlar beğenmiyosan başka devlete git sığın

yani bu ülkede ekmeği bile bulamayan insanlar var diyosunuz belediyeler aşevleri evlere sıcak yemek servisi yapıyo onu geçicen sen
tabi sizin işiniz ülke batıyo insanlar açlıktan ölüyo diyip halka korku karamsarlık pofpoflamak siz tabi halk tv fox tele 1 sözcü cumhuriyet dinlemek okumak olduğu için böyle sanıyosunuz

nerde dolaşcamı sanamı sorcam

napıcak sizin senin ve ailenin geçinmesi için 5 10 binliramı vercek devlet
adam yıllarca prim ödemiş emekli olmuş 1500 liradan aşa maaş kalmadığı için seviniyolar

git trolluğunu sosyal medyada yap
burası engelliler sitesi

kendi devletini kötülemek hainlik değilmidir
gss ödüyomuş ilaç muane parası ödüyomuş sen engelli değilsin galiba ben tek kuruş ödemiyom

kendi devletini kötülemek hainlik değilmidir

Nereden çıkarıyorsunuz bu kavramları? Neden hainlik olsun? Eleştiri getirmek ne zamandan beri hainlik oldu? Bu kadar kolay mı birine hain demek?

Devlet engellilere bir takım destekler veriyor, ama bu rakam düşük bulunuyor, daha fazlası olmalı denilince hain mi oluyor insanlar?

Vergilerimiz nerede? Bu ülkenin kaynakları nerede? Sosyal desteklere harcaması gereken destekler nerede? Biz bunların cevabını biliyoruz. Kaynakların kime ve nasıl aktarıldığını da biliyoruz. Bak işte hain aranacaksa bu soruların yanıtlarına bakmak lazım!

2020 TEMMus

Slm 2020 temmus engelli maaşi ve
Bakım maaşi nekadar zam var klm abla acıklana yaparsan sevinirim

%5 - %5.5 arasında zam var haziran enflasyon tutarı 3temmuzdabelirlenecek ama %4.65kesin zam var haziran da eklenince 5 5.5 arası olacak

o zaman editör bey burası zam pazarlığı yapılcak yer değil
toplansınlar ilgili yerlere gidip eylemmi yaparlar dilekçemi yazarlar naparlar bi şekilde zam isteklerini
yazarlar veya söylerler bunların amacı hükümeti akp yi kötülemek değilmidir
geçenlerde bi üye mesela muhalefet kanalından duymuş türkiye ımf den borç alcak yardımları unutun dedi hükümetten böyle ımf den borç alcaz diye bi açıklama olmadı
fakat bu üye bana a haber dinleyen cahil sürüsü diyince niye sesiniz çıkmıyo

halk tv tele 1 fox yalan haber hükümete hakaret iftira atıyolar 24 saat
bu kanalları dinleyenler aydın mı oluyo

DURSUN DİNCER
Koronavirus patlaması yaşanacak
Zam yok maaşlar durdurulacak
Ölüm kalım savaşı yaşanacak o tarihte 😢

mirhat

Dilekçe yazmak, gösteri ve yürüş yapmak vb. eylemlerin her biri bir araçtır. Bu sitede veya başka bir dijital alanda insanların duygu ve düşüncelerini açıklaması da araçlardan bir diğeridir.

Sizce, hükumete bağlı bir binanın, örneğin bakanlığın önünde 30 kişi toplanıp gösteri yapsa ne diyeceğiz onlara? Ben ne denileceğini biliyorum. O yüzden kullanılan araçların farklılaşması etiketleri farklılaştırmıyor.

Bütün iktidarlar, (istisnasız) halkı düşünmemiştir, düşünmeyecektir de. Onları düşünmeye sevk edecek yegane kuvvet halktır ve biz halkız. Mesele kimin iktidarda olduğu meselesi değildir. O yüzden kim iktidarda olursa olsun amacımız engellilerin insan onuruna yaraşır bir yaşam sürdürmesi için hak talep etmek olmalıdır.

Bu arada yazdıklarımın editörlük rolü ile bir bağı yoktur. Halktan biri olarak düşünürseniz daha makbul olur.

yani bu arkadaş 537 lira alıyosa demekki çalışamıycak durumda değildir demek istediğim
ben ek işler yapıyorum ben bilmiyomuyum 537 liranın az olduğunu mesela çok zam yapsalar benimde işime gelir
burda şöle zam yapılsa böle zam yapılsa diye yazınca çaremi oluyo
ilgili yerlere yazıcan zam isteğini 30 tanemi engelli var benim bildiğim 7 milyona yakın
zaten çalışamıycak durumda ağır engelliler evde bakım ve 2022 maaşını şartları taşıyosa beraber alıyolar 2500 e yakın yapar
yani burda 3 tane chp linin hükümeti devleti kötülemekle dertlerine çare bulamazlar demek istediğim

bu arada tuzu kuru zorro merhaba

mirhat
Bay tuzu kuru daha oncede siyasete girmistin ve uzaklastirma almistin ama.hala akillanmamissin hukumet yalayana odulmu veriyorlar ?? Chp sana ne yapti daha agir soracaktim ama bende banlanmayim

sende kılıçdaroğlunu yalamaya devam et tekprens

kılıçdaroğlu bütün terör örgütleriyle kolkola daha ne yapsın
hakkariye özerklik chp iktidarında gelecektir diyo

mirhat siyasi düşünceni başka yerde konuş. insanlar kıt kanat geçiniyor . birey yani engelli birinin maaş ını sorması zam alıcak olması yetmemesi senin. herangi bir partiyi tutman kötülemen bağlamaz. bu insanları. seçim zamanı insanlar. derdini sıkıntısını oy verirken kullanır. kaybeden veya oy kaybı olan düşünsün. senin hatdine değil.

AKP VEYA CHP veya BAŞKA PARTİ bunların şakşakçılığını yapanları derhal banlayın
Bir umut herhangi bir gelişme varmı diye giriyoruz konulara saçma sapan siyasi mesajlar okuyoruz
Adminlere duyurulur 😡

Arkadaşlar lütfen özenerek yazışalım!

%92 engelli bir vatandaş olarak yazdıklarına cevap vermek istiyorum @mirhat ilk olarak bu mesajı sol el serçe parmağımı kullanarak yazıyorum aklında bir soru işareti kalmasın ikincisi de ben hiç bir partiyi desteklemiyorum çünkü ülkemizde siyaseti çoğunlukla devlet işleri için değil başka işler için kullanıyorlar muhtarlık dahil gelelim yazdıklarına

mirhat

kesinlikle devletin suçu değil fakat atladığın nokta şu Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında da yazdığı gibi (madde 5)
Devletin temel amaç ve görevleri, Türk milletinin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, ülkenin
bölünmezliğini, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak, kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu
sağlamak; kişinin temel hak ve hürriyetlerini, sosyal hukuk devleti ve adalet ilkeleriyle bağdaşmayacak surette
sınırlayan siyasal, ekonomik ve sosyal engelleri kaldırmaya, insanın maddî ve manevî varlığının gelişmesi için
gerekli şartları hazırlamaya çalışmaktır.
bak kırmızı renk özel olarak bu soruna cevaptır.

ilaç asla bedava değil katkı payı ödeniyor , hastane doktor payı ise ilaç katkı payıyla beraber ezcaneye ödenmekte yani oda bedava değil
iş konusuna gelince de seni takdir ettim elinden geleni yapmaya çalışıyorsun müthiş birşey ama atladığın nokta bırak ülkemizi bu dünya üzerinde hiç kimse aynı şartlara sahip değil sapsağlam insanlar dahi egoist paraya düşkün kendini bilmez bir sürü patron müdür şef amir yüzünden işinden olurken işinden olmasa dahil ne şartlar altında çalışmak zorunda kalırken var engellilerin halini sen düşün o yüzden sen sen ol kimseyi tanımadan rahat etmeye yattığı yerden para kazanmaya çalışmakla suçlama hakaret etme

gelelim son kısma devletin imkanları asla bu değildir bu kadar olamaz bu arada herşey senin bildiğin gibi de değil bu bahsettiğin aş evleri heryerde yok geceleri sokakta aç yatan yiyecek birşeyler bulabilmek için çöpleri karıştıran damı akıtan elektriksiz susuz evlerde boğaz tokluğuna duran çok insan var
1500tl emekli maaşına seviniyorlar diyorsun, engelli maaşı artı evde bakım alanlar için de 2500tl yakın alıyorlar yeter diyorsun ya yanlış hatırlamıyorsam 20-30 mayıs 2020 arası açıklandı bu ülkede açlık sınırı 2.348tl 24 kuruş yoksulluk sınırı 7942tl 17 kuruş yani düşün ki seni refaha ulaştırması gereken devlet seni açlık sınırında yaşamaya mecbur bırakıyor o yüzden sen sen ol öyle herkesi hainlikle suçlama hakaret etme

Engelli maaşı kişi başına asgari ücretin 1/3 kadar düşecekmiş!?

arkadaş bana sordu ben tam bilemedim… .engelli maas icin kisi basina asgari ucretin 1/3 kadar dusecekmis… bu kisi aileyle yasiyor ve maas alamaz ama yakin bir zamanda farkli bir eve cikacak… haliyle ev kirasi ve dukkan kirasi falan odeyince elindeki para kuş olacakmış… boyle durumda engelli ayligi alabilir mi ne kadar zaman icin alir ne kadar alir%40

musberat
engelli maas icin kisi basina asgari ucretin 1/3 kadar dusecekmis… bu kisi aileyle yasiyor ve maas alamaz ama yakin bir zamanda farkli bir eve cikacak… haliyle ev kirasi ve dukkan kirasi falan odeyince elindeki para kuş olacakmış…
2022de kişi başı gelir 701 tl.asgari ücretin 3/1 i derken ai li hali olacak öyle oluncada kişi başı gelir 701 tl oluo
burda şöle bişi var.ev ve dükkan kirasi ödicek deyıksın.evi bi konara koyak ondan bişi ollmaz ama dükkan kirası deyınce iş başka.dükkan çalıştıran bildiğim kadar bagkur primi öduo o yuzden bahsettıgın arkadasının engeli %40 deil isterse daha fazla olsun gene 2022 baglanmaz

Maas

Engelli maasi 2020 temuz zami ne kadar

Engeli maasi zammi 2020 temuz nekadar

Bukadar kısa başlıkla bukadar kisa ve net bir konuyu okumanin mutlulugunu yaşıyorum 🤪

% 4,57 zam kesin haziran enflasyonu 3 temmuzda açıklanacak. bence %0.50 -%1 felan da ordan eklenir düz %5 zam gelir %70 engelli maaşına 40 lira felan yani harca harca bitmez :=)

sshad33
ne beklıodunuz kı ya da ne beklıok.temmuzda yapılacak zamları zam dıe beklememek gerek ancak ocakta asgari ücret sonucu bellı olana bakın temmuzdan bişi beklemeyın

-mka

fark etmiyor ki ya ocakta da aynı zam geliyor fix max 40-45 lira ben ekonomi kötü diye enflasyonu düşük gösterirler diye düşünüyordum öyle de yaptılar da yinede tahminimden yüksek gösterdiler :) maaş az olunca yüzdeli zam da az oluyo malesef

Klm abla acıklama bekliyoz

Slm abla 2020 tembusta engelli maaşları neladar alcez
Her zaman acıklama yapıyordun busefer neden yapmadın

Üst Alt