Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
kirayı ödeyemiyor insanlar metro da mı yatsın? Allahtan bi gss 80 lira paramızı ödüyor ilaç alırken yine fiyat farkı muayene parası ödüyoruz koskoca 500 LİRAMIZLA senin yaptığın siyaset ben hangi parti olursa demeyen şerefsizdir adamlar ekmeği zor buluyo siyaset mi yapacak benim durumum iyi zaten ben senin gibi sadece kendimi değil 500 lirayla geçinmeye çalışanları düşünüyorum kira 1000 lira 1500 lira bu ülkede kışın hiç yakmasa doğalgaz geliyo 150-200 lira elektrik yine aynı su telefon faturayı ödeyemez insanlar 500 lirayla nasıl geçinsin insanlar çalışmasından sanane çalışamamasından sanane burda kendin dayamışsın sırtını heralde boş yere savunmazsın sen işine bak günlüğü 15 lira ya adam çocuğu olmasa eşiyle kendine 15 liraya karnını doyuramaz şükrediyormuş beyfendi hadi abicim hadi... dolaşma bu forumdaengelli olmamız devletin suçumu
sizin amacınız siyaset
kendi devletini kötülemek hainlik değilmidir
2022de kişi başı gelir 701 tl.asgari ücretin 3/1 i derken ai li hali olacak öyle oluncada kişi başı gelir 701 tl oluoengelli maas icin kisi basina asgari ucretin 1/3 kadar dusecekmis bu kisi aileyle yasiyor ve maas alamaz ama yakin bir zamanda farkli bir eve cikacak haliyle ev kirasi ve dukkan kirasi falan odeyince elindeki para kuş olacakmış