Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur kurum değiştirmek isterse yeniden rapor istenir mi?

kutsal95

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
5
merhaba arkadaşlar 2014 yılında süresiz yüzde 50 süreğen çalışabilir raporum var ekpss ile memur oldum iki sorum var birincisi kurum değiştirmek için yeniden atanırsam benden yeni yer yeni engelli raporu ister mi çünkü edevlette kayıtlı değil ama sağlık bakanlığından kayıtlı ve memur oldum istenmesi saçma olur ikincisi emeklilik de yeniden istenir mi ileride 2019 da biliyorsunuz mevzuat değişti ve edevlete işlendi her şey ben hastaneme söylesem işlerlimi yapanlar olmuş nedir izlenecek yol

hepinize teşekkür ederim emeklilikde tekrara heyete girmem gerekecek o zaman ama kurum değişikliği ve yeni atamada istenmez son kararımız bu yönde o zaman ama rapor var süresiz ve engelli memurum neden istensinki emeklilikdede oda ayrı konu

@nu067, haklsınızı

@nu067, yani olabilir yapay zekada öyle diyor ama saçma geldi bana

Rapor kaç yılında alınmış süreklimi e nabızda ve erapor doğrulamada çıkıyormu

E nabızda sadece kayıt olarak çıkıyormu erğsorda nasıl görünüyor

Şansına kalmış, eski rapor yenilemeni isteyebilirler de istemeyebilirler de.
Sürekli insanları uğraştırıyorlar.
Herşey olabilir.

e nabız da görünmeyip ama doğrulanıyor e nabızdada sadece bilgileri oluyor resmi yok raporların

Rapor doğrulama sisteminde taranmış rapor olarak çıkmıyor ama işte verildiği hastane adı rapor oranı sürekli bu tarz bilgiler çıkıyor bu ulusal engellilerleri bankasına kayıt olduğunu gösterir

Ya arkadaşım senin dediğin şey olmuyor olmuyor kaç kez yaZdik sana.
Devlet ile ilgili bir işin olursa senden yeni rapor isteyebilirler.
Sen diretiyorsun benim raporum var diye ama adamlar senin düşündüğün gibi düşünmüyor malesef.
Dertleri oranı dusurelim emekli etmeyelim.
Şansına kalmış benim yükseldi mesela oranım şansıma.
Mecburen yeniletmek zorunda kaldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: @li
@Hopee3466, sorun rapor yenilemek değil yenilense bile ben en az yüzde 60 zaten alırım ama rapor varken Nie yeni rapor mevzuat geçerli derken

O zaman sorun yokki sen takilmisssin elinde rapor ver yeniden alayım. Alma o zaman bu kadar düşünmene gerek yokki.
İhtiyacın yok ise sorun yok demektir.
Sürekli e nabizda var diyorsun.
Sistem malesef değişti adamlar e devlet üzerinden erişkin sağlık kurulu sisteminde görünmesini istiyor sebebi de.
Orda olunca her yerde görünebiliyor.

Üst Alt