Vergi indirimi dışında fark olmaz. Engelli de olsan memursun sonuçta. Yukarıda arkadaşımız söylemiş eğer bahsetmezseniz engelli olduğunuzu bile bilmezler o yüzden bunu hatırlatın. Çalışma arkadaşlarınız iş yükünü hafifletmek için size iş verirler. Göreviniz dışındaki işleri olabildiğince almayın. Tabi kurumunuz da işlerin yürümesi için siz de elinizi taşın altına koyun. 2 aylık memurluğumda anladığım şu, engelli olarak atandığınız nitelikli kadro neyse o işi yapıyorsunuz. Ancak nitelik yoksa ucu açık. Bizim kurumda 2 kişi var engelli olarak düz memur, vallahi yapmadıkları iş yok. Engellimi değilmi belli değil. Ama ben sözkonusu olunca veteriner hekimim ve mesleğim dışında hiç bir işi yapmıyorum. Arazi ye çıktığımızda gerek şoför arkadaş gerek yardımcı arkadaş tüm bedensel işleri hallediyor, son kontrol ve imza dışında iş yaptırmıyorlar. Kurum içerisinde iken görevim gereği imzalanması gerek evraklar ve yazışmalar dışında iş yapmıyorum.
Maaş konusuna gelince enflasyon çok hızlı gidiyor, çarşı pazar market pahallandıkça pahalanıyor. Maaş belki dışarıya göre iyi gelebilir ancak kısa zaman sonra yetmeyecektir. Mevsim meyve ve sebzelerine bir bakın, süt ve süt ürünlerine bakın. İnanılmaz fiyat artışları var. İnşallah ülkemiz bir düzene girer. Böyle giderse memurda olsan bazı arkadaşların söylemine göre "çok paraymış şükredin" dediği ücretler asla yetmeyecektir. Sağlıcakla kalın.