Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur maaşı ne kadar?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
arkadasar engelli memur maası ne kadar etrafta 4 bın tl dıyolar dogrumu

Engelli memur maaşı diye birşye yok memur maaşı neyse o.

Arkadaşlar bende malülen emekli olacam ama nasıl emekli olacağıma bilemiyorum nereye sorsam ayrı ilgi veriyor hastanede çalışıyorum 2005 de sigorta girişim var yardımcı olursanız sevinirim

evli + 2 çocuk + 2. derece engelli = 3104 TL

Hayat şartları nda çok para sayılmaz.

en dşük çalışan engelli memur maaş 2399,75 tl.

Engelli memur diye birşey yok ki, engelli maaşı olsun atandığımızda normal memur gibiyiz hiç bir farkımız yok memurlukta raporumuz sadece maliye de işe yarıyor ondan da vergi indirimi alıyorsun bende 3.derece vergi indirimim var oda 35 tl falan toplam aldığım maaş ise bekar 2550 TL..

Öyle abartılacak bir sayılara takılmayın bu düz memur maaşıdır, her memur gibi ünvana göre değişiklik gösterir bir biyolog, bir hemşire daha iyi maaş alır çünkü ek ödeme ve sınıf kademe farkı vardır..

Ekpss den atanıyoruz ama asla engelli memur olarak başlamıyoruz normal memuruz normal memur prosedürleri işliyor engelinizi söylemezseniz kurumda kimse bile bilmez ekpss den geldiğinizi, maliyeden alınan vergi indirimi işinize yarayabilir başka bişey yoktur..

atandığın kadro ve kademe dereceden önemli ben dibin dibiyim 2400 TL alıyorum ..

Vergi indirimi dışında fark olmaz. Engelli de olsan memursun sonuçta. Yukarıda arkadaşımız söylemiş eğer bahsetmezseniz engelli olduğunuzu bile bilmezler o yüzden bunu hatırlatın. Çalışma arkadaşlarınız iş yükünü hafifletmek için size iş verirler. Göreviniz dışındaki işleri olabildiğince almayın. Tabi kurumunuz da işlerin yürümesi için siz de elinizi taşın altına koyun. 2 aylık memurluğumda anladığım şu, engelli olarak atandığınız nitelikli kadro neyse o işi yapıyorsunuz. Ancak nitelik yoksa ucu açık. Bizim kurumda 2 kişi var engelli olarak düz memur, vallahi yapmadıkları iş yok. Engellimi değilmi belli değil. Ama ben sözkonusu olunca veteriner hekimim ve mesleğim dışında hiç bir işi yapmıyorum. Arazi ye çıktığımızda gerek şoför arkadaş gerek yardımcı arkadaş tüm bedensel işleri hallediyor, son kontrol ve imza dışında iş yaptırmıyorlar. Kurum içerisinde iken görevim gereği imzalanması gerek evraklar ve yazışmalar dışında iş yapmıyorum.
Maaş konusuna gelince enflasyon çok hızlı gidiyor, çarşı pazar market pahallandıkça pahalanıyor. Maaş belki dışarıya göre iyi gelebilir ancak kısa zaman sonra yetmeyecektir. Mevsim meyve ve sebzelerine bir bakın, süt ve süt ürünlerine bakın. İnanılmaz fiyat artışları var. İnşallah ülkemiz bir düzene girer. Böyle giderse memurda olsan bazı arkadaşların söylemine göre "çok paraymış şükredin" dediği ücretler asla yetmeyecektir. Sağlıcakla kalın.

Memur 3500 - 4000 alıyor diyenler ya brüt ücretten bahsediyolar ya da evli ve çocuklu olunca eklenen parayı da sayıyorlar. 2650 tl civarıdır 1. derece engelli maaşı.

maaş hesaba yatıyor sonra kendiliğinden kayboluyor. :D
2400 tl bekar memur maaşı en düşük.

Smilemisty

Daha yeni memur olduğumuz için vergi matrahımız çok değil maaştan çok kesilmiyor yani siz memuriyete başlayınca 1,5 - 2 yıl 1. 2. 3. fark etmeksizin aynı maaşı alırsınız

MEB te memurum.
Maaş derecem 6/2
Bekarım
Ortalama maaşım 2740 TL

sağlık bakanlığı, lisans,eş çalışmıyor, 3 çocuk, 2889 maaş. sanırım vergi kesintisi fazla

ofarko
ofarka seni özel sektöre yönlendirelim, orada aylık 25.000 lira alabilirsin.

nuri3558
nuri3558 merhaba, atandığımız kurumun amirinden ve personel işlerinden duyulur diye korkuyorum. Benim engelim psikolojik, damgalanmaktan korkuyorum. Hoş daha sınava bile girmedim. :D

Mabel

Personel işlerine bakan mecbur bilicek çünkü raporunu dosyana kaldırması gerekiyor müdürde bilir ama kimse neyin var demez ekpss den geldiğini bile bilmezler işini düzgün yaptıkça sıkıntı yok kimse sormaz damgalamaz merak etme..

lise mezunununa ayrı üniversite mezunununa ayrı maaş söz konusu mu?

mrb arkadaşlar ben engelli kadrosundan adalet bakanlığına atandim 12 derece %40 gorme kaybim var ne kadar maaş alirim evli 1 çocuklu eşim çalışmıyor ?

sleeping beauty

şekerim bundan fazla maaş alıyorum yine de yetmiyor sence şükürsüz birimiyim ? yoksa hayat şartları gerçekten zor mu bilemedim. paranın alım gücü kalmadı artık neyse Hollanda dan yazmak kolay çalışmasan bile hükümetin buzdolabına kadar doldurup maaş veriyor sana

peki benim engelli raporum sürekli oldugu için yani doğuştan gelen. tekrar rapor istenirmi gecici değil surekli rapor

evli lise mezunu maaş+döner +1 cocuk 2980 tl

Üst Alt