Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen ay 2819 lira aldım. 12/2 ve 3üncü kademe vergi indirimim var. Lisans diplomamı bu ay girdiler 8/2 oldum, yaklaşık 100 lira daha fark eder diye tahmin ediyorum ama en fazla 50 lira fark eder gibi
Merhabalar ben 22 yaşında kalp hastasıyım engelli raporu çıkarmayı düşünüyorum hastalığımdan dolayı ya %50 ya da %100 rapor veriliyor. Yerel yönetimler önlisans mezunuyum KPSS ile memur olmak istiyorum hangi oranda rapor çıkarsam bana daha faydalı olur? %100 rapor alsam maaşım ne kadar olur zabıta olabilir miyim? Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz
%40 üstü rapor alabiliyorsanız EKPSS'ye girerek memur olabilirsiniz. Memur maaşları ünvanlara ve kurumlara göre değişiklik gösterebiliyor. Engel oranının maaşla pek alakası yok sadece yüksek oranlarda vergi indirimini üst dereceden alıyorsunuz oda 30-40 tl farkeder.
Vergi indirimi ile emekli olabilmek için zaman sınırlaması varmı. %88.birinci derece (kanser) teşhis 2018, şubat ayında konuldu. Bakanlıktan onay geldi izmir vergi dairesinden işyerine yazı henüz gelmedi.