Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur veya hizmetli kamuda ne iş yapar/yapabilir?

Kalender sah Allah senden razı olsun Allah senin gönlüne göre versin insallah tez zamanda tüm isteklerin yerine gelir üzülme Allah bizimle. ..

FaiR

fair bende ekpss hazırlanmayı düşünüyorum.meslek lisesi elektrik-elektronik mezunuyum.senin engel durumun nedir?teknisyene ayrı kadro mu açılıyor.

Hiçbir amir aklını yememişse eğer yapamayacağınız işi vermez raporunuza bakar çalıştırılamayacağı işler kısmında neleri yapamaz deniyorsa ona göre iş verir haaa siz efor gerektiren işleri yapabiliyorsanız ve rapordada bu kısıtlama yoksa size butip işleri verebilirler itiraz hakkınızda olmaz çünkü göreviniz o zaten bu bakımdan rapor alırken çalıstirılayamacak işler kısmını doldurtmanızı öneririm

arkadaşlar engel kimse tanımıyor her işi yüklüyorlar

hizmetlide sabit bir pozisyonunuz yok amir ne derse her işi yapmak zorundasınız her türlü iş bir anda veriliyor

Zorundasın diye bişey olamaz ki, duymayan birine zorla telefonda mı konuş diyecek? görmeyen birine zorla gör mü dicekler?

Amir müdür şef farketmez senin engelin olduğunu bilipte her işi veremez vermememli veriyorsa da hakkınızı savunmak size kalmıştır..

malesef memurluğa açılan kadro malum bu yüzden hepimiz hizmetli yazmak zorunda kalıyoruz devletin engelli hizmetlilere bir çözüm bulması gerekiyor.

demek istediğim şu dostum sabit bir pozisyonun yok her türlü iş size yaptırılıyor çünkü hizmetlisin oyunun kuralı bu..

Bizim kurumda da hizmetliler var ama yapabileceğin kadar benim işitme kaybım var ben memurum benim önüme evrak getirir giderler fazla iletişim kurmazlar telefonla aramazlar neden benim işitme engelli mi olduğumu bildikleri için ki en çok iletişim gerektiren iş evrak işidir..

Hizmetli de aynı durumda işitme engelli biri gayet temizlik yapar, her işle ilgilenir, taşır, dizer ama ortopedik engelliyse ne yapabilir? amir ne olursa olsun zorla mı yaptırıcak ?
Hizmetli bir kurumun her işiyle ilgileniyor bu doğru paspas yapar, çöp toplar, wc yıkar, bahçeyi süpürür, çay yapar, kuruma gelen eşya varsa taşır, sabah açar, mesai bitimi kitler yani hizmetli her işi yapar bunu bilerek tercih yapıyorsanız hakkınızı da bilin engelinize göre iş yapın..

duygusal ruhsal benim rahatsızlık, psikolojik olarak baskı hissediyorum puanım oldukça yüksekti ama nedense çok az memur kadrosu verdiler ne yapabilirim

Üst Alt