Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurlara genelde az görev mi verilir?

deep_blue85;

evet arkadaşım bende senle aynı durumda sayılırım bende kalp hastasıyım adam önce yalvarır gibi yapıyor sonra rahatsızlığını soruyor söyleyincede yaaaa öylemi hmmm kem küm falan filan inter milan diyip sallıyor çünkü sanki sabana koşacak eleman arıyorlar

TahaAY;

İyi de seni raporluyken çalıştıramazlar ki? Yasal düzenleme var. Kimseyi çalıştıramazlar? Nerde çalışıyordun? Madem çıktın işten, et şikayetini de en azından senden sonrakine yarasın.

sarasota;

Sırf işkurun o müdürüne ayar olduğumdan gittim çalışma bakanlığına kurumu şikayet ettim denetim birimlerinin kurulmasını talep ettim tabi bunu önemserler mi orasını bilemem ama ben kuyuya bir taş atayım bakalım neler olacak.Bize düşen haksızlıklara karşı elimizden geldiğince mücadele içinde olmak.İşkurdaki yetkililerden birisi biz engelli personeli zor buluyoruz işe alacaklar armudun sapını üzümün çöpünü bahane ediyorlar demişti ama bir o adama bak bir de müdüre..Sanırsın üzerine ölü toprağı serpilmiş denetimin d si bile olmaz mı bir kurumda memurluğun ismi lekelenmiş ya memur zihniyeti diye işte sırf bunun gibi insanlar yüzünden memurun adı çıkıyor.Ayrıca geçmiş olsun abi.

yorumlar gayet aciklayici bende öyle düsünmüstüm 😂😂

Üst Alt