Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Memurun isteği dışında yer değişikliği hakkında..?

@Olgunluk kamuda gördüğüm kadarı ile müdürlerin yöneticilik Vasıfları çok iyi olmasa bile yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri çok iyi biliyorlar. Eğer bu şekilde bir çözüm bulamadıysanız tek yapmanız gereken ki işe yarayacağını düşünüyorum. Eşinizi de yanınıza alarak ak parti il başkanlığı veya ilçe başkanlığına giderek ziyaret etmeniz ve derdinizi anlatmanız olacak.Ne yazık ki devir böyle bir devir.
Kolaylıklar diliyorum...

selda* dün bursa ak parti il binasina gittik milli egitinden sorumlu mustafa bey ile görüştük. Ben burokratima guveniyorum dedi. Bize yardimci olmadi. Bizi halk egitime vererek sizin icin en iyisini yaptik diyorlar. Memur un her istediği olmazmış. Bürokratına karışamazmış bizi istemediği zaman. Karsisina alamazmış.

il başkanı ile görüşemediniz mi? İsteğiniz yapılmayacak birşey değil ki anlamadım...Keyfi bir şey istemiyorsunuz ki.

selda* il baskani ile görüşemedik. Illi eğitimden sorumlu il baskan yardımcısı mustafa bey diye biriyle görüştük. Bir sürü bahane sunuyorlar.aslinda o kadar basit birsey ki. Ama inada bindirdiler.

selda* : olay "yapilabilirlik"ten cikmis, Olgunluk 'un sikayetinden sonra adamlar kendilerince "gurur" meselesi haline getirmisler, eziyet ediyorlar.. Olgunluk : yerinize de sovuyorum inceden..
selda* : olay "yapilabilirlik"ten cikmis, Olgunluk 'un sikayetinden sonra adamlar kendilerince "gurur" meselesi haline getirmisler, eziyet ediyorlar..
Olgunluk : yerinize de sovuyorum inceden..

@Olgunluk ; aslında ordan oraya işi uzatmanıza gerek yok. Sendikaya üye iseniz ( ki anladığı kadarıyla sendikanız yok ) böyle işleri anında halledebiliyorlar.

Lakin memur olupta Harran'lı iseniz işiniz zor ne yazık ki. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba benzer durumunuz bende var çalıştığım hastaneye bağlı olan aynı zamanda aynı şehirde olan küçük hastaneye beni oraya götürmeye çalışıyor idareci tarafından yani resen görevlendirme gibi bir şey ve ben gitmek istemediğimi belirttim dinlemiyor fikriniz var mı hakkımı biliyorum anlamıyor

Soruşturma sonucunda engelli memur il dışına gönderilebilir mi?

Üst Alt