Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen ataması olacak mı?

yasinnbb

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Bu yıl Engelli Öğretmen Ataması yapılacak mı, yapılması planlanıyor mu? BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ olan benim gibi kaç engelli arkadaşlar var? Alana göre kaç kişiyiz?

var bede sınava gireceğim siz yeni mezun musunuz?
yoksa sınava girdiniz de atama mı bekliyorsunuz öyle ise puanınız kaç?

Ekpss ile öğretmen atamaları

Arkadaslar merhaba . Eşim ingilizce öğretmeni ve ilk kez Kasım 2020 ekpss ye girecek kısmet olursa. Merak ettiğim şu ki milli eğitim bakanlığı her sene kaç kez veya kaç adet öğretmen alıyor? Bunun bir belirli tarihi var mı? Bir de ekpss sonuçlarına göre eşim sadece sınava giren ingilizce ogretmenleri ile mi yarışıyor olacak ? Bilgisi olan kardeşimiz varsa paylaşırsa çok müteşekkir oluruz. Selamlar sevgiler

@yasinnbb

Bugun aklimdan geciyordu boyle bir baslik paylasmak,sen benden cok yasicaksin 😊 bende fizikciyim(formasyonlu) kasim sinavi sonrasi alim olurmu?

@bburakk
Genelde subat,haziran yada agustos aylarindan herhangi ikisinden alim yapiyor genelde.subatta her sene alim yapti neredeyse.ama bu sene nasil bir durum olur bilemiyorum.

Rica ederim.Bu sene subatta atama olucakmi onemli olan bu.

formasyon kalktımı nasıl olacak o zaman edebiyat mezunları

Atama olmaz sanırım. Keşke daha önce alsaydinız. Ben aldım

Şizofrenler, engelli öğretmen olarak atanabiliyor mu ?

perseküsyon

Hocam atamaya hak kazandigimizda meb sizden ogretmen olur raporu istiyor.heyete giriyorsunz yine.ama oran olmuyo.orda ogretmen olur kanaatine varir alabilirsemiz rapiru sorun olmuyor

Sabayrak05

Malesef bu konuda pek şanslı değiliz. Görev yaptığım okul, senin yazdığın şekilde "öğretmen olur raporu" istedi Çapa tıp fakültesinde heyete çıktım ama lazım olanı vermediler. Başka nedenler de vardı ama özellikle bu rapor sebebiyle geri hizmete alındım... Öğretmenlikte , bu işi yapacak kişinin psikolojisi çok ön plana çıkıyor. 4 senelik üniversite hayatımda da aynı dışlanmayı yaşamıştım. İlk sene şizofren teşhisi koydular ve ağır sorunlar yaşadım. Çevremdekiler bana öğretmenliği hak etmiyor gözüyle bakıyorlardı...

perseküsyon

Gecmis olsn hocam.zaten bu sene alim olurmu olmazmi bilemiyorum.cunki pandemi var.bunu bahane edip alim yapmaya bilir yada yaz aylarina erteleyebilirler diye dusunuyorum.umarim yanilirim.

Sabayrak05

Yok kardeşim ben 2004 ocakta atandım 9 yıldır geri hizmetteyim :) Öğretmenliğe tekrar dönebilme ihtimali imkansıza yakın

Benim merak ettiğim şu, normal Kpss'de formasyonu olmayıp da puanı tutturup atananlara öğretmenlik eğitimi verilecek. Acaba Ekpss'de de böyle bir durum geçerli mi?

İstorika

Hocam o konunun icerigi net degil.Yani formasyonsuz olarak ogretman alimi ne sekilde yapilacagi daha belli degil.Direkmi alicaklar yoksa ayri bir kontenjanla azbir alimmi yapicaklar belirsiz.Bakan bey calisma yapiliyor bu konada demisti ve kaldi oyle.Tek net konu su formasyon kaldirildi.

İstorika

Bu pandemi doneminde bu islere oncelik vereceklerini sanmiyorum.Bende bu sene almistim cok sukur.Bakalim atama yaparmi diye bekliyoruz sinavdan sonra

ahmet_55

Her sene subat ayinda muhakkak atama oluyordu.Ama bu sene icin mebin dusuncesi ne olur bilemiyorum.Kontenjan kac kisi olcak,branslara dagilimi nasil olcak,subatta alicakmi vs bu gibi sorular cvp bekliyor...Pandemi oldugu ve okullarin durumuda gozler onunde oldugunda hazirana sarkarmi diye dusunuyorum

Felsefe öğretmeni ataması

Arkadaşlar Şubat'ta öğretmen alımı olacak mı

zekiaslan72

Hocam suan bizde bu haberi merak ediyoruzz.malum pandemi ne olacagini bilemiyorum.Ama her sene alim olmus subatta..insallah olur diye umut ediyoruz..

Aralık ayı içinde duyuru yapılıp, ocak sonu-şubat başı ilan verilir diye düşünüyorum.İNŞAALLAH tabi.

Bu atama sanırım pandemiye göre belirlenir.

Arkadaşlar öğretmen atamalarının sınav sonuçları açıklanmadan önce yapmaları gibi bir durum söz konusu olur mu? Öyle olursa baya bir süre daha beklemek gerekecek gibi çünkü.

Cerseilannister Bu konuda şuan kimse kesin cevap veremez, ben şahsen sadece öğretmenlik değil genel olarak bütün atamaların sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacağını düşünüyorum.

Bu sene alimlar icin ne zaman bilgi gelir acaba hocalarim.Normalde az cok konusulurdu muhabbeti gecerdi bakan tarafindan.ama bu sene pandemi dolayisiyla hic alim sozleri gecmiyor.

2021 ogretmen ataması

Hocalarim merhaba.Sizce 2021 subat ayinda ogretman atamasi olurmu.Olursa kontenjan ne olur.

Özel sebebler

Bende besyo antrenörlük ten mezun olcam formasyon kalktı. Nasıl atanacağız. Atama puanı kac olur.

Son düzenleme:
Bir şey sormak istiyorum. Ben şu an 4. sınıf pdr öğrencisiyim. Ekpss'ye girdim. Atamaya başvurabilecek miyim? Yoksa haziranda mezun olduktan sonraki atamalara mı başvurabileceğim?

Üst Alt