Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okullar 15 Şubat'ta acilacak. (Değişiklik olmazsa) dolayısıyla Şubat tan önce ilan edilmesi çok zor bence. Hatta pandemi seyrine göre daha ileri tarihe alınabilir. İnşallah yanilirim
Kendi branşımı seçince 85.yim ama dediğiniz gibi yapınca 760. Çıkıyorum kafam karıştı şimdi ben 760 öğretmenden 85. Miyim yoksa sadece kendi branşımda 85. Miyim lütfen bilginiz varsa cevaplar mısınız? Birde sadece kendi branşımdan kaç kişi girmiş öğrenme şansım var mı?
Gull09 Kafan niye karıştı. Fen bilimleri alanında şuan ki puanına rağmen 760 ıncı olamazsın. Geçen sene 60 a kadar mı düşmüştü atama puanı. Sevgili gül bu yıl olmasa bile seneye yada bu atama döneminde bence atanırsın sen. Önemli olan umarım iyi alım olurda daha erken atanırsın.
naps yok 760 şöyle tüm öğretmenlik branşlarını seçince çıkıyorum kendi branşımda 85 gözüküyorum peki bu 85 te daha önce 2 yıl önce girip atananlar dahil mi değil mi bir bilginiz var mı?
Gull09 Bu branş sıralaması 2020 yılına ait sanırım. 2018 yılında ve önceki sınav dönemlerinde atananlar bu listenin içinde olabilirde olmayabilirde sen olduğunu farz etme bence. Misal vatandaş 2016 yılında memur olarak atanmış olup bu yılda öğretmenlik için sınava girmiş olabilir bu çokta önemli değil bu kadar ince düşünmemek lazım. Çünkü bu gibi konularda net bir bilgiye sahip olmak pek mümkün değil 2018 yılında sınava girip öğretmenliği düşünmeyip tercih yapmayanlarda olabilir. Senin branşından toplamda 80-90 arası alımı olursa atanırsın büyük ihtimalle öyle hesap et. Yada branşınla ilgili whatsapp grupları var onlara dahil ol sıralama konusunda daha tahmine yakın ipucları verir sana.