Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenler ve öğretmen adayı kimler var?

_çalıkuşu_

Aktif Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
3
merhaba arkadaşlar.Bu sitede kaç tane öğretmen ve adaylarımız var merak ettim:eek:Burada toplanıp tanışıp kaynaşsak,sanal bir öğretmenler odası oluştursak,kavgadan,sıkıntılardan uzak,neşeli,espirili bir muhabbet ortamı oluştursak fena olmaz diye düşünüyorum:eek:Tüm eğitimci kardeşlerimizi bir merhabaya bekliyorum.:eek:öncelikle herkes branşını ve görev yaptığı şehiri yazmakla başlayabilir.Görev yapmayanlarda branşlarını yazsınlar.:eek:öncelikle ben başlasam iyi olacak;
anasınıfı öğretmeni_van :cool:
saygılar.....

ah şu öğretmenler meb hep sizin demi :D 657ye tabi meb memurlarını hiç gözünüz görmez tabii yazıyorum kenara...

Memurlar da kendi başlığını açsın :p
Açtınız da engel mi olduk:eek:
Kıskanmayın :)

dışlandık hemen bak bak tamam alın mem sizin olsun :D

Merhaba! Sınıf öğretmeniyim, Niğde'de görev yapıyorum. Daha bir yıl olmadı başlayalıı. :)

Slm arkadaşlar bende tarih ögretmeniyim mersinliyim ve mersinde görev yapıyorum

Aramıza hoşgeldin Karahan.
Mersin' de havalar nasıl ?
Biz Van' da üşüyoruz hala:eek:

merhaba ben de öğretmen adayıyım sitenize yeni üye oldum.. fen bilgisi öğretmenliği son sınıftayım. bilgilerinizden yararlanmak isterim..

hoşbulduk teşekkürler:) hemen sorularıma başlasam ayıp etmiş olurmuyum..?

teşekkürler:) sizin için zor değildir diye düşünüyorum..:)
ben bu sene kpss sınavına girecem geçirdiğim kaza sonucu %48 raporum var atama konusunda bana biyardımı olurmu? bilginiz varmı?

Hmm peki..:) şimdi bir de diyorlar ki devlet her açtığı kontenjanın %3 kadarını engellilerden alıyo diyolar ama.?? buna ne diyosunuz?

biz tabi bu konularda daha yeniyiz siz daha iyi bilirsiniz.. yapılanlar söylenenlerle uyum göstermiyo galiba..? doğrumudur?

anladım teşekkürler çok sağolun..:(( iyi geceler...

yok yok gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederim..:) sizlik değil olay devletlik:)

burdayım ürtmenim:)))

branşım sınıf öğrt. "ürtmenim" den belli olsa gerek:)

selam bende batmandan 5 yıllık dinciyim :eek:(öğrencilerin tabiriyle)

dinciyim dediysem çocukların tabiriyle daha kısa aslında uzun hali ilköğretim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim

işitme engelliler okulunda sınıf öğretmeniyim:)10yıldır çalışıyorum...

ben girmeyeli siteye bayaa öğretmen tanıtmış kendini.çoğalıyoruz:eek:güzel...:)

bende ögretmen adayıyım. dışlama beni egitimci06:)

ama branşını yazmamışsın melissa hanım.bu arada Allah kuru iftiradan korusun,dışlasam içim yanmaz:eek:

mersinde havalar cok güzel ara ara yagmurlar olsada sıcaklar geldi

iyi yinede biraz varmışız gerci bu dahada cogalacaktır ilerleyen günlerde diye düşünüyorum

karneye 3 hafta kala okullarınızda durumlar nasıl?:)öğrenciler yaprak dökümü gibi yavaş yavaş gelmemeye başladı.en azından doğuda durum böyle:eek:

merhaba. izmirde görevliyim. aynı zamanda müdür yardımcısıyım. :eek:

Üst Alt