Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenler ve öğretmen adayı kimler var?

2011 temmuz kpss öğretmenlik ile atanan arkadaşlar var mı?Varsa engelli raporlarını bağlı bulunduğunuz mem'e ibraz ettirdinizmi?yoksa hiç sesinizi çıkarmadınız mı? merak ediyorum:)

Nerdeydin deprem esnasında?
Geçmiş olsun!

Anlat biraz. Ailen nerde hangi ilde yaşıyor?

depremde vandaydım.sokakta yattık annemle bir gece ,sonrada memlekete döndük.okullar açıldığında konteynıra geçecekmişiz eğer aslı varsa...

melllekkk, istediğin tüm evrakları eğitim sitelerinde bulabilirsin.
Bu arada arkadaşlar, ben de sınıf öğretmeniyim. 4. sınıf okutuyorum.
Birinci sınıftan dörde geldik. Zaman su gibi akmış. :)

şimdiden tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum :)))

tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlar,vandaki şehit öğretmenlerimizede Allahtan rahmet dilerim

Senin bina hasar görmedimi?

Tüm öğretmen arkadaşlarımızın,öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum...:)
Saygılarımla,

öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar:)

herkese hayırlı ramazanlar diiyorum.Allah ibadetlerimizi kabul etsin inş.

Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) Başvuru kılavuzunda “M.E.B. özürlü öğretmen alımlarını bu sınavda alınan puanlara göre yapar” ibaresi vardı. Ve yüzlerce öğretmen adayı ÖMSS’ye girdi, puan aldı. M.E.B.’in öğretmen atamalarını ayrıca yaptığı ve ÖMSS tercih kılavuzunda “yerleşen ve yerleştiği kadroya gitmeyen aday bir daha atamaya giremez” kuralı nedeni ile de normal memur kadrolarını da seçmediler.
M.E.B.’den herhangi bir açıklama gelmeyince bazı arkadaşlar bana mesajları ile bu konuda bilgi almak istediklerini ilettiler. Ben de M.E.B.’e sordum ve aldığım cevap maalesef olumsuz.
Cevap Metni : Bakanlığımızca özürlü öğretmen alımlarına ilişkin bir çalışma bulunmamaktadır.
Yani yüzlerce engelli öğretmen adayı tercih yapmayarak öğretmenlik atama kılavuzunun yayınlanmasını boşuna bekledi.
Bizde sosyal devlet engelliyi ya hizmetli yapar ya da 2222’li tek cümle ile bu.

bu yazıyı bir yerde okudum.engellilerin hizmetli olarak alınmasını doğru bulmuyorum gerçekten ve ömss alımlarında meb kadronun tamamını hizmetli olarak açmış.(lise ve önlisans mezunlarına)
bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?

2011 temmuz kpss öğretmenlik ile atanan arkadaşlar var mı?Varsa engelli raporlarını bağlı bulunduğunuz mem'e ibraz ettirdinizmi?yoksa hiç sesinizi çıkarmadınız mı? merak ediyorum:)
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum bu sene inş. atanıcam sağlık raporu beyanında sağlık sorunum yokturu işaretleyip geçeyim mi? Engelli olup da kpss ile öğretmen olarak atanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 1 yıl geçtikten sonra sağlık özründen tayin isteyebilir miyim? Engellilere doğu görevi zorunlu değil mi? Vergi indirimi alabilir miyim? Yardım ltf

merhaba fizik tedavısı ıcın alınan rapor ılerde unıverste sınavlarına vaya kpss gırerken bı sorun cıkartırmı?

arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?başlık unutulmuş gitmiş.ben de pek ilgilenemedim...

ne güzel bir sürü engelli öğretmeniz. demekki engel eğitime engel değil. hatta çocuklara daha çok motive ediyormuşum gibi hissediyorum:)

Lâ Tahzen;

bende anasınıfı öğretmeni adayıyım :) bu sene mezun oluyorum inşallah sizin engel durumunuz nedir atamalarda bi sıkıntı yaşadınız mı bildiğim kadarıyla atamalar sırasında sınıf ve anasınıfı öğretmenliklerinde sağlık raporu isteniyor bu konuda bilginiz var mı ?

benim ortapedik.ben kpss ile atanmıştım.atamalarda engelimden dolayı sorun yaşamadım.sağlık raporu uygulaması kalkmıştı benim atamamda.beyanda bulunuyorduk sadece.şuan isteniyormu rapor bilmiyorum açıkcası.anasınıfı ve sınıf öğretmenlerinden ayrıyeten rapor istendiğini ilk defa sizden duydum.sizde hayırlısıyla atanırsınız inş. :)

Lâ Tahzen;

inşallah siz nerede görev yapıyorsunuz?

Raporumu yeni aldım. oran yüzde 47. Benim raporumda çalışamayacağı işler bölümünde : ağır, tehlikeli ve uzun süre ayakta durmayı gerektiren işler, yazıyor öğretmen atamasında sorun olur mu ? engelli öğretmen olarak atanan arkadaşlardan aynı durumda olan yada bilen var mı?

branşınız ne hocam?öğretmenliği engellicek bir şey yazmamışlar kanımca

Branşım fizik. Ekpss ye girmek istiyorum. Siz sorun yok diyorsunuz. Atama olur mu sizce. Engelli öğretmen ataması.

bu konuyu kımse bılmıyor mu arkdaşlar yardımcı olun ????

merhaba ben de yüzde kırk iki engelliyim öğretmen olacağım ancak hiç bilgim yok ne sınav hakkında ne de nasıl gireceim hakkında şu an ücüncü sınıf oğrencisiyim mumkunse bir hocamdan veya bir bilgiliden yardım almak istiyorum

ilahiyat fakültesi 4. sınıf okuyorum ekpss ye lisans mezunu olarak girdim.çok güzel bir konuya el attın aynen sana katılıyonum sohbet odasında kendimize ait bir oda oluştursak facedende olabilir çok güzel olur.12 gün sonra ALES ede giriceğim.inşaallah 50 den fazla bir puan alabilirsem tercih yapıp herhangi bir üniversiteden 1 yıllık formasyon eğitimi alacağım aynı zamanda MEB da düz memurum

Üst Alt